sudeli4 gonul0709 ben şu an serklaj sebebli raporluyum tam 32. Haftamda rapor bitecek direk doğum izni başlattıracağım
istanbuldabiizmirli gonul0709 35 te cıktım iyi ki de cıkmısım, kendime zaman yarattım, hamileliğimi anladım. Deli gibi iş iş iş , bezmiştim yıllardır
emine1309 10+6 haftalık hamileyim normalde 32. haftada ayrılabiliyorsun ama ben 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum (bir problem olmazsa) doktorum duruma göre ilerleriz dedi işten işe değişiyor benim masa başı işim ağır bir işim yok.
1336 32 haftalık olduğunda doktorundan çalışamaz raporu istiyorsun ve o raporu işyerine insan kaynakları bölümüne veriyorsun iznin başlıyor 😊
betiiy Ben de 32. Haftadayım. Çalışabilir raporu aldım şimdilik. Masa başı bir işim var ama oturduğum için kuyruk kemiğim acıyor artık. İyice karnım büyüdü ve zorlaşmaya başladı. Mayıs ayının başında 37 yi beklemeden çıkıcam ben de izne
sudeli4 galgamet bu 3. Ayım olacak aylık yenileme oldu Benm riskli durumumda gözönğmde bulundurularak ..
istanbuldabiizmirli gonul0709 Yetersiz bir süre bence ama sanırım bu yeni yasa bize denk geliyor, uzatılmış hali ile 2 ay daha ücretli izin hakkımız olacak. Yetmez ama evet.