Günaydın güzel kızlar 🧒
Uzatmadan direk konuya giriyorum 😂😂😂
Son günlerde ara ara sancım oluyordu ama böyle çekilmeyecek gibi değil bebeğimin 30 haftadan bu yana erken doğma riski vardı zaten doktorum 35 ve 36 haftayı görmemi istiyor du (su azlığından dolayı) saat 8 9 gibi sancım şiddetli olmaya başladı ama ben hala bile yalancı sancı olabilir diyorum sürekli sürekli git gide artıyor artık saat 2 de dayanamadım çünkü yatırılmıyordu duş aldım gelmedi egzersiz yaptım geçmedi uyumaya çalışıyorum uyutmuyor 😂😂 hemen hastaneye gittik direk beni nst bağladılar yüksek sancı çıktı tabi bağlamadan önce hemşire bana senin kasılmaların var demişti 3 kere nst alarm verdi hemşire sancım çok yüksek ama sıfır açıklık dedi seni acil Sezeryane almamamız gerekiyor dediler acil doktoruyla konuşup işlemler bitene kadar serum verilip direk doğuma alınacakmışım işte kan verdim 4 tsne serüm ciğer geliştirici antibiyotik sürekli nst derken saat 8 de sezeryana alındım önce spinal denediler çünkü ilk bebeğimde öyle olmuştu ben acıyı hissedince genel anestezi vermişler uyandığımda saat 9.12 falandı ilk bebeği imi sordum iyi dediler odaya almışlar benimde götürdüler beneğimi görünce herşey benim oldu zaten Hamd olsun Rabbime 6 saat sonra kum torbasını kaldırdılar sonra sontayı çıkardılar yürümek istersen yürü dediler ben evet yürüyeceğim dedim ilk yürüyüş gerçekten zor ama bunu tüm kalbimle söylüyorum özellikle sezeryan olacağı belli olan annelere vallahi kendini doğumdan önce neye inandırsanız öyle geçiyor ben sürekli yapacağım edeceğim direk kalacağım diyordum öyleyse oldu yürüdüm yürüdükçe açıldım yürümek acılarıma hareketlerime çok iyi geliyordu 2 gün hastanede kaldık sonra evimize geçtik Hamd olsun 🤲🏻 ben bebeğimi kucağıma aldım sizlerde alırsınız inşallah herkese iyi dogumlar diliyorum ❤️