misrayunus 18+4 haftalık hamileyim hanımlar sizler kaçıncı haftada hissetmeye başladınız ben henüz hissetmiyorum
yeliz1923 misrayunus Bende şu an 18+4 üm kasıklarımda tekmelerini hissediyorum ara sıra ama benim bu 3. Cü gebeliğim
rabiaaaln misrayunus bütün gebeliklerde farklıdır vücut yapısından da kaynaklı korkmayın sakın genelde 20. Haftada hisseden oluyor
misrayunus 2 arkadaşımla aynı gidiyoruz onlarında ilk gebelik hissediyorlar ben hissedemeyince tedirgin oldum
Meryem555 Ben 14 haftalıkken hissetmeye başladım benim 3. Gebeliğim diğer çocuklarım da pek ayırt edemiyordum bunda ediyorum eğer ilk gebelikse normal hissetmemeniz birde uzanın elinizi karnınıza koyun pıt pıt şeklinde hissedebilirsiniz belki bağırsak hareketlerini karıştırabilirsiniz şuan 21 haftalığız kıpır kıpıriz biz🤭
misrayunus Meryem555 elimi karnıma koyduğumda seğirme gibi oluyor o şekilde hissediyorum birde karnım her sabah sanki daha da çok büyüyor gibi geliyor 😳 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin 🌸
Meryem555 misrayunus ilk öyle hissedersin 2 haftaya kadar daha hissedersiniz içinizi ferah tutun ilerleyen zamanlarda tekmeler havada uçuşuyo 🤭hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız inşallah 🤲🏻
Temmuzsbl Bende 18+4 üm şuan. 2. Hamileliğim. Çok çok az uzanıp beklersem hissediyorum elimi koyunca. Çok belirgin bisey yok ama henüz. Bence normaldir
dogayerebakan misrayunus doktorum bana ilk gebeliklerde hareketlerini hissetme 20-21 i bulabilir dedi
Dlara0 Kiloya, vucuda, plesentanın konumuna göre hissetme durumu değişebiliyormuş. İlerleyen aylarda bolca teklemeyecek 🥰
dilarakadir0853 misrayunus ilk hamileligimde 20 haftada basladim hissetmeye ilk segirme gibi oldu sonradan bariz belli etti suan 2.yr hamileyim 13 haftalik suan hissetmiyorum ilk gebelik biraz gec hissediliyor endise etme canim