kilicoz Elifyavuz_ 16. Haftamdayım ilk hamileliğim de çok kustum bunda hiç bişim yok ilk haftalar koku hassasiyeti var dı şimdi hiç bişim yok
tazemomm_ Şükredin bence olmamasına 😂 2 gebeliğimde de 5 ay boyunca kustum bulantıdan mahvoluyordum yataktan çıkamıyorum şimdi 6 haftalık hamileyim ara ara oluyor 🙈
DenizAda_ Elifyavuz_ ne büyük şans olmasında benim 2. Hamileliğim ikisinde fe kilo vererek başladım 20 haftaya kadar 1 kilo almıştım bunda da 12+5 6 kilo vererek başladım bakalım zamanla nasıl ilerleyecek bulantım çok diğer hamileliğime göre bir tık daha iyi
08061999 gulsahkandrms bende 6+2 benmde bulantim yok bir onceki gebeligimde erken baslamisti sasirdim bunda
08061999 Elifyavuz_ insan tedirgin oluyor demi aceba bi sorunmu var neden mide bulantim yok diye bebegi hissetmeye basladiginda da iyiki olmamis diceksn suanda bende 6+2 haftaligim benmde mide bulantim yok sasiriyorum oglumda erken baslamisti
nergispolat Bu mide bulantısı hayatımı çok etkiliyor ne zamana kadar böyle devam edecek sizin ne zamana kadar devam etti 🥹