Minifasulye busrabx valla ben 10 haftalığım ama kuyruksokumunda kramp gibi ağrım var inanılmaz canımı acıtıyo adım atarken eğilip klkarken , sanırım magnezyum ve d vitamini eksikliğğnden oluyormuş ama sizin haftanız baya ileri bebek ağırlaştığı içindir
Betlab Minifasulye benimde oldu o haftalarda d vite de basladim kalsiyum magnezyum da aldim hicbisekilde gecmedi. 30. Haftalara dogru o bicak gibi agri gecti bu seferde karnim buyudugu icin sirt agrilarim oldu🤦🏻♀️
Minifasulye Betlab işk hamileliğimde böyle sıkıntım olmamıştı, şimdiden böyleysem son aylarımı düşünemiyorum birde yaza denk gelicek elim ayağımda şişicek yandım ki ne yandım 🙈
Betlab Minifasulye ben cok zorlamdim canim yuruyus yapamadim, calisirken cok zorlandim 32. Haftada ayrildim mecburen. Doktorum son aylarda osteocare diye ilac verdi onunda cok iyi geldigini dusunuyirum doktoruna bi danis istersen.
Minifasulye Betlab öyle yapıcam vitamin alıcam hergün yürüyüşte yapıyorum ama yürürken işte çok canım acıyor umarım vitaminlerden sonra geçer uzun sürmez