serius Kizlarr napiosnz bunun için dayanılmaz bir ağrı var sırtımda gün gün yayiliyo sanki sırtımın her yeri ağrıyo
ali_aybuke serius bende her iki sezeryanda sonra yaşadım ve tek cağresi maalesef oturarak sırtınızın dik olacak şekilde uyumak. Yatınca o ağrı daha çok katlanarak artıyor. Biraz sıcak tutun ve mümkünse birde benim gibi deneyin. 😬
sudeli4 serius Benm doktorum bi iğne vermişti içinden 5 tane çıkıyo tozu olmayan sıvı bi ağrı kesici iğne birde masan aleti almıştık tewndtoldan onunla masaj yapıyorduk
Mara1 serius bende yarın sezaryen olacağım, spinal mi oldunuz ağrı ondan mı yoksa genel olarak bu durum yaşanıyor mu? Geçmiş olsun
2023z Sırt ağrısı bende de çok olmuştu doğumum zor geçtiği için herhangi birşey yapamadım kalkamıyordum zaten birde emzirdiğim için ve sırtta süt kanalları olduğu için ilaç vermediler krem bile. Tek yapabildiğimiz eşimin sırtıma masaj yapmasıydı sağolsun.
sudeli4 serius dikloron du cnm içinden 5 adet ampül çıkıyor . Doktoruna sor mutlaka ben emzirdiğim halde öyle kötü durumdaydım ki doktorum verdi Mecburen kullandım yoksa ne yatmak ne oturmak mümkün değildi nefes alırken bile sırtım bana batıyordu çocuğu ağlayarak emziriyordum öylesi bi ağrı yaşadım ki
serius Mara1 teşekkür ederim spinal oldum evet iğneden oluyor genelde bitsin diye gün sayıyorum gecmiyo asla
sudeli4 serius mutlaka doktoruna sor cnm bana doktorum verdi ama her doktorda herşeyi vermiyor cnkü valla bende ağlıyordun ne oturabilism ne yatabildim çok ciddiydi ağrım doktorum o şekilde verdi
serius sudeli4 tek bı yerde miydi peki ağrınız yoksa yeri sürekli değişiyor muydu bı gün kürek kemiğinde bı gün sağda daha yoğun bı gün belde gibi
sudeli4 serius Benm tek bi yerde soldaydı ve ben doğum sonrası ödem oldum tek taraflı sol tarafım komple davul gibi şişti ayağım bile 3x oldu sağ tarafta gayet normaldi
sibelcio Bende aynı acıları yaşıyorum bana da bilgi verin 5 gün oldu sezeryan olalı 3-4 gündür belimden kesim yerime kadar ağrılarım oluyor ve 1-2 saat boyunca geçmiyor ağlıyorum ağrıdan neyden kaynaklanıyor böbrek kısımlarından başlıyor ağrılar