Edanr Szekiye yemin ederm iyice abarttiniz ya kese gozukmedigi halde cinsiyet soruyrsnuz yeminle bu ne ya
Mucizegibi Seranne 7-8 haftalıkken karından bakılan ultrason fotosunda bebek rahmin sol tarafında mı sağ tarafında mı ona bakılıyormuş ☺️İnternetten bi bak istersen fotoğraflı olarak anlatılıyor☺️
Seranne Rabia2019 Yok canım bekliyorum bende heyecan dorukta doktor benzetti ama daha 11 haftalıkken o yüzden çok itimat etmiyorum haftaya ğerşembe gidecem o zaman14+1 olcaz söyler herhalde
Merveee1 Rabia2019 evet ama doktorlar bile bazen yanılırken burda yaptığınız tahminin de bir garantisi yok bence ☺️
Rabia2019 Merveee1 tabi ki canım maksat doktor söyleyene kadar bi nevi eğlenmek ☺️ Teşekkür ederim bu arada 😘
Merveee1 Gbygh psikolojik sorunların mı var senin kendine gel bana allah mı sanıyorusn kendini diyorsun bu ne demek nasıl bir insanlık ya tahmin diyoruz bu diye diretiyor muyuz burda muhattap olunacak bir insan bile değilsin sen haşa allah mısın diyor ya
Gbygh Merveee1 sorana bi bakarmisiniz, bir noktadan kesenin seklinden tahmin yapiyormus hanfendi bide cogu tuttu diyo😁😁😁 yapma tahmin falan cok komik duruma dusuruyorsunuz kendinizi
Merveee1 Gbygh yurt dışında %95 bu uygulama yapılıyor ve doğruluk payı kanıtlanmış biz burda tahmin yaparken bile sadece tahmin diyoruz siz iyi misiniz ne derdiniz var bu kadar takıldınız bu konuya