Rabia2019 Gbygh ilginizi çekmiyorsa ne işiniz var burada? Burada %100 kesin cinsiyet belirlendiğini sanarak asıl cahil olan sizsiniz biz eğleniyoruz burada. Cinsiyet 30. Haftaya kadar dahi yanlış bildirilebiliyor sonuçta biz işin eğlencesindeyiz sizin sıkıntınız ne
Gull9186 Merveee1 hadi ya benim doktorum böyle şeylere şehir efsanesi hürafe diyor 🤔 hangi doktor bu banda yapsa keşke 🙈😊😊🤣
Merveee1 Gbygh iste asıl anacını da yazdın ya bizde biliyorduk zaten senin asıl niyetini çok bildirim oluyor bazen göremiyorum senin yazdıklarını böcek
Gbygh Merveee1 ben saklamiyorumki amacimi mal sinsi neysem o nezaman gelecen yanima? ayaklarima kapanmaya😁😁
Demetsltv Merveee1 haftaya atıyım ozaman insallah 😍 6 haftalık o ultrason kağıdında teşekkür ederim canim
Gbygh Merveee1 niye adres bile yazdim 😭 korkuyormusun yoksa bana gelde bi fal bak sonra doveyim seni please
Demetsltv Gbygh senin çocuğun var yada olacak böyle birinin yetiştirdiği çocuktan ne beklicenki. Anasi neyse danasi da o olacak haliyle🙄
Merveee1 Gbygh aptal Sen belanı bulursun bu kafayla yakında merak etme biri denk gelir en kısa zamanda benim çok güzel bir hayatım var çocuklarımla senşn gibi ciğeri beş para etmez insanla anca mahkemeye veririm seni ister misin burdan oraya anca kolum bu kadar uzanır
Gbygh Demetsltv aynen elimden geleni yapacam benim gibi olmasi icin cahillerle energy yukleyecez dunyaya hakim olacagiz whauwhauwhUj
Gbygh Merveee1 lutfen ver beni mahkemeye lutfen orda hakim beyle beraber dalgamizi geceriz falci bacimizla😁😁😁
Merveee1 Gbygh ben 2 senemi medreselerde geçirdim hadsiz fal bakmıyoruz biz burda defol git artık @adm böyle nefret dolu insanlar olacaksa benim üyeliğimi siler misiniz postun içine etti hakaretler tahrikler şikayet ediyoruz post kapanmadı yeter lütfen
Mucizegibi Merveee1 canım bence hiç uğraşma boş bi insan can sıkıntısına şuan sana sarıyor😉böylelerine umursamamak en güzel cevaptır👍🏻