Öncelikle merhaba kızlar bir sorunum var çok kararsızım yardımınıza ihtiyacım var ..3.5aylik evli ve 14haftalik hamileyim ..bundan tam bir ay önce el öpmeye Diyarbakır’dan izmire ailemin yanına geldim..geldiğimin 1hafta sonrası kaynanamın dugunumde altın (çaldığını )sakladığını kendi ailesinden ögrendim,akabinde daha farklı benim adıma başka konularda iftiralar falan ..neyse karar verdim ve izmirden Diyarbakır’a donmicem dedim su an hala babamlardayim ..eşimi doldurmuşlardı anneme feda ederim vs gibi seyler söylemiş benim icin ..sonra ablamı aramış pişmanım Esimi merak ediyorum bütün kışlıkları vs hepsi Burada orda ne yapıyor yemek yiyor mu ne giyiyor vs derken konuşmaya başladık..ben kaynanamin karşı kapısında kirada oturuyordum evim hala da orda eşimden sunu istedim ne benim ailem ne senin ailen gel biz bu evden taşınalım kendi huzurumuza bakalım hem bi bebeğimiz de olucak hayat bizim için o an daha da başkalaşacak diye ...ne yaptıysam ikna edemedim ben ayrılmam oturduğum yerden. Butce sorun vs gibi bahaneler ..sizce ne yapmalıyım herşeyi sineye çekip evime mi doneyim yoksa taşınmak icin direteyim mi esime ..sizin fikriniz ne kızlar bu arada 9sene flört ettik sonra evlendik çok sevdik hala da seviyoruz ama aile özellikle su annesi ah o annesinden vazgeçemiyor..çok uzattım kusuruma bakmayın lütfen kızlar ...😰😱