mai_ Herkese merhaba ankarada yaşıyorum etlik şehir hastanesinde önerebileceğiniz hekim varmıdır acaba hem gebelik takibimi hemde doğumu yalnızca tek bir hekim tarafından takip edilip doğumun gerçekleşmesini istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
cokkasmabeabi mai_ murat Polat, rahmi sinan Karadeniz. Takipli olan doktor doğum yaptırmaz devlette, nöbette hangi doktor varsa o doğum yaptırır
bbaskal mai_ Şehir hastanesinde maalesef her seferinde aynı doktora denk gelmek ve özellikle de doğumda aynı doktoru bulmak imkansız gibi bir şey, planlı sezaryen değilse doğumun o anda hangi doktor varsa o giriyor muayenelerde de genelde asistanlar oluyor
Tomriscvn mai_ Ah canım sırf bu yüzden özele geçiş yaptım malesef aynı doktoru bulmak imkansız hele doğumda hepten imkansız ama yinede sümeyye mermi alper rende bunları bulabilirsen git derim
mai_ cokkasmabeabi doğrudur haklısınız zaten araştırma hastanesi olduğu için sürekli asistan hekimler tarafından muayene ediliyoruz sadece tek bir doktora randevu alıp gitmek için demiştim birde araştırmalarıma göre spinal anestezi ile vajinal doğum imkanı varmış konu hakkında bilginiz varmı acaba
mai_ bbaskal İlk gebeliğim doğumdan da korkuyorum araştırdığım kadarıyla epidural ile vajinal doğum imkanı varmış hem o yüzden etlik Hastanesi’ni düşünüyorum hem de sadece tek bir doktora randevu alıp muayene olmak istiyorum aslında sürekli farklı farklı hekimlere randevu alıp gitmek istemiyorum araştırma hastanesi olduğu için asistan hekimlerin zaten muayene ettiğini biliyorum en azından ismi duyulmuş bilindik birisi varsa sürekli ona randevu alıp giderim diye düşünmüştüm kendisi bakmasa bile sistemde en azından takipli olurum diye düşünmüştüm ama demek ki öyle olmuyormuş
bbaskal bbaskal Etlik şehir hastanesinin ben kapısından geçmek istemiyorum o kadar berbat ki bir kaç defa acil gittim gebelikte korkunç bir hastane eğer devlet hastanesi düşünüyorsan üniversite hastanelerine bakmanı öneririm Gazi ve Hacettepe özellikle en azından tek bir doktor ilgileniyor her seferinde başka asistanlar değil
bbaskal mai_ Zaten etlikte ya da Bilkent’te hangi doktora takipli olursan ol muayenelerde değişiyor kendi doktorunu bulman biraz zor bir de doğum normalse zaten mümkün değil acilde hangi asistan hangi uzman varsa o ilgileniyor
mai_ bbaskal Aslında özel de doğumu düşünüyordum fakat şehir hastanelerinin özelden farkı olmadığını söylediler defalarca kez
ervaax bbaskal tam tersi Bilkent’te elif erden deveci hocaya gidiyorum her seferinde kendisi karşılıyor rahat da randevu bulabiliyorum bence doktorla alakalı durum
bbaskal ervaax ablam Bilkent’te doğum yaptı dediğin doktor değildi onun ordan biliyorum zaten asistanların girdiğini vs ama senin doktorunla alakalı bir durum demekki başka doktorlarda mümkün değil her seferinde denk gelmek etlikte de öyle
Tomriscvn mai_ Evet malesef bende hiç bulamadım doktorlarda görüştüm hatta her hafta yerimiz değişiyor bana denk gelmen zor demişti ☺️