June6 Doktorum başka bi multivitamin önerdi ama ifos onayı yok onun ben bunu almayı düşünüyorum iyidir demi kullananlar memnun mu hem kolayda bulunur dedim
izguler June6 ben de onu kullanıyorum demir desteği için. Çok memnunum, henüz tahlilim tekrarlanmadı ama belki de psikolojiktir 🤭
Budiss_Moms June6 ben de yeni başladım sayılır bir hafta oldu ama ambalajı değişmiş siz de alacaksanız yeni ambalajı almayı tercih edin
June6 izguler ay ekstra demir ilacımda var ama o tek başına yeterli oluyo mu ki ben de bakayımda iyice öyle kullanayım
June6 hayat2 ben de ekstra d vitamini demir ilacı kullanıyorum bir de multivitamin başlayalım dedi bu marka daha çok içime sindi
June6 Budiss_Moms öyle mi içerikte bi değişiklik yoktur heralde demi zaten bizim eczanede olmaz getirtiyolar heralde yenisini getirtirler
elifin_ June6 ilk gebeliğimden beri kullanıyorum ekstra folik asite bile gerek olmadı. Gerçekten etkisini çok gördüm bu ay başka bir marka aldım ama asla aynı etkiyi vermedi
Budiss_Moms elifin_ dil altı sprey olanı kullanıyorsunuz değil mi. Bi fıs kullanıyorum ama ben sanki azmış gibi düşünüyorum iki mi sıksam diye bi git gel yaşıyorum bir haftadır
June6 elifin_ ben de bugün alıcam inşallah bana da iyi gelir içerik olarak en iyilerden diye bunu alayım dedim
kymzfatma Balık tüketemiyorum bütün ilaçlarda mide bulantısı yapıyodu ssdece ocean mummy i içebiliyorum
June6 kymzfatma bazılarında balık yağı kokusu tadı oluyo diyenlerde var zaten bunda öyle bişe yok sanırım
sudeli4 June6 ilk gebeliğimde ful ocean mumy kullanmıştım çokda memnundum, şimdiki gebelikte elenatal 2 kullanıyorm birbirine çok benzer bu bi tık daha iyi dedi eczane o yüzden buna devam ediyorm doktorum önerisiyle tabi
June6 sudeli4 onu da duydum ama incelemedim balık yağında ifos sertifikası var diye bunu alayım ben de bazılarında yokmuş o sertifika çünkü