rabiaaaln Öyle doğum sancısı gibi bir şey çıkmıyor nst de nişanımda gelmedi sizlerde durum nasıl, karnımda baya sertleşme falan oluyor ama herhangi bi geliş yok bizim bu kızda 🫣🫣
eyluusss rabiaaaln 39+3 oldum ne nst de sancı çıkıyor ne de açılmam var ama evde sancı üstüne sancı çekiyorum ne olacak bizim kızın hali bilmiyorum 💅🏼
Elisa0110 rabiaaaln bnm de oluyor da arada 36 dayım bende onun için sordum. Bazı egzersizler var göğüs ucuna masaj yapabilirsin doğumu hızlandırmak için
kaya_kaya rabiaaaln 38+4 tık yok bende de ara ara ağrılarım oluyo ama doğum sancısı gibi değil. İlk doğum 41+5 de olmuştu korkmuyor değilim şahsen o zamana kadar durursa diye 😅
rabiaaaln kaya_kaya ya geçen eşimde doktora diyor hocam ne zaman doğar diye oda dedi ki 41 e kadar yolu var 😃
eyluusss rabiaaaln Bende yarın sabah gidicem artık suni verin alın diyecem ne yürüyebiliyorum ne yemek yiyebiliyorum mahhvolldummm😂
rabiaaaln eyluusss aaa neden öyle oldunuz çok mu kilo aldınız ? Bazen bende çok zorlanıyorum ama hareketlerim çok kısıtlanmadı çok şükür, ayyy suni sancı çok zor kızımda çok çektim abartısız 3 gün boyunca çektim bunda kendi sancım olsun diye dua ediyorum hep 🥹
eyluusss almakay Bilmşyorum daha önce hiç yaşamadım ilk doğumum olacak ama gerekmedikçe sezaryen istemiyorum arkadaşım suni ile doğum yaptı 5 cm açıklıktan sonra zaten epidural taktırdı o yüzden zorlanmadı bende epidural düşünüyorum
eyluusss rabiaaaln Evet çok kilo aldım düşük kilo ile hamile kalıp çok kilo alınca siyatik sinir basıncı oluştu belimde ayrıca kilonun verdiği sorunlar da oldu başa çıkamaz hale geldim :(