bsrelif En son 6 Nisan’da doktor kontrolüne gittim şu an 27 haftalık. Doktor 2 haftada bir gelmen lazım dedi ama hastane çok uzak olduğu için 30’uncu hafta olsun öyle gideyim diyorum. Siz ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz temmuz anneleri özellikle
mervekalkann bsrelif Doktor şu aralıkta gel demediği sürece aylık devam ediyorum yarın kontrolüm var 28+2 oluyoruz. Bundan önce de 24+3 de gitmiştim. Riskli bir durum olmadığı sürece zaten ayda bir gitmeniz makul olanı ama her doktorun yöntemi farklı demek ki.
bsrelif mervekalkann bende ayda bir gideyim diyorum bakalım bebeğin hareketlerini hissediyorum çok şükür o yüzden içim de rahat sadece işte plesanta yaşlanması ve suyun azalması durumu beni tedirgin ediyor
mervekalkann bsrelif demek ki doktorunuz ondan 2 haftada bir gel demiş. Doktorunuzu dinleyin en iyi bilgiyi onlar verir. 🌸
Papatya-45 mervekalkann konuyla alakasız bişey sorcam 4 gun oncesi devlete gittim kontrol için cinsiyetide ogrenemedim gostermedi yarın cinsiyet için tekrar gitmek istiyorum kontrolde cinsiyeti ogrenmek için geldim dersem tersleme yada kızma yaparlar mı
mervekalkann Papatya-45 devlet hastanesi olduğu için rutin muayeneniz haricinde sadece cinsiyet için giderseniz tersleyebilirler. Özelde sorun çıkarmıyorlar ben sabrettim ancak 21+2 de öğrenebildim özelde detaylıda.
kevseryakar8 Oğlumda 2 haftada bir gidiyordum şuan 13+5 günlük hamileyim 1 buçuk ay sonra gittim kontrole