makbule2025 bmkl 31. Haftadayım 29. Haftada 38+1 de alırız dedi doktorum ama ben 38+6 ya kadar beklemek istiyorum
Mzgnn0234 bmkl bebeğin gelişimine bağlı eğer yapiliysa 38 de alıyorlar benim ilki sezaryendi ( iri bebek olduğu için ) 7 yıl sonra ikinciyi normal istedim doktor baktı son 37. Hafta da beklemeyelim dedi 4 kiloya doğru gidiyor 38+2 de aldı
efnanmoms Bende merak ediyorum ikinci gebelikte hangi haftafa kararlaştırıyorlar belli bi hafta varmı
kartanesi___ bmkl İsteğe bağlı sezaryen olacaktı doktor o yüzden 39. haftaya gün verecekti ben 38+5 istemiştim kabul etmişti ama o tarihe yetişemedim 36+1’de doğurdum😂
efnanmoms 3oglanannnesi gecen sordum da 39 kadar bekletmeyi düşünüyorum dedi çok zorlanıyorum nasıl beklerim bilmiyorum
3oglanannnesi efnanmoms geneli 38+5 diyor zaten ama 37+2de doğum yapan arkadaşım da oldu bebek erkenci davrandı küveze girmedi 38+2 3geçmek daha garanti küvez için tabi
gerigeldik bmkl 36+1de kontrole gittiğimde 38+4 için gün verildi. Devlet hastanesi bu arada. Bizim minik beklemedi 37+1de acil sezaryene alındım 😄