annekiz6141 Baklavaseverim eşim gecenlerde yarım almış gerçektende güzeldi yedik 2 güne valla kızım dolabı açıp hep kemirmis hahahaha 😂🤣🤣 diyorum bu karpuz neden böyle sonra yakaladim kizida anladım olayı 😂
Baklavaseverim AtlantisKralicesi O zaman sen de yaz meyvesini seviyorsun favorin yaz meyvesi diyebiliriz 💚
annekiz6141 Baklavaseverim bizimde öyle oluyordu valla yazık günah para kolayda kazanılmıyor mecbur napalım çöp olmasındansa yarım alınması daha mantıklı 🥰
Baklavaseverim annekiz6141 Ben de başkalarının nefsi girer diye almıyordum ama ben de öyle alacağım artık ya da küçük çıkana kadar bekleyeceğim
bsrbrkysr184_ Baklavaseverim ya bol ben narı da severim ama ben çiçeğine çok severim 🤣 orman meyvelerini de severim ay ne biliyim bea en sevmediğim meyve kiwi galiba ağzım bi tuaf oluyor genede yiyorum 🤣
Baklavaseverim bsrbrkysr184_ evet ya insanın ağzını bir tuhaf yapıyor ama tadı da hoş çok değişik bir meyve
birprens Baklavaseverim benim bu mevsimde İncir aşermem pekii 🙄hiçbir yerde yok bir aydır aşeriyorum🤷♀️
rumeyyurmom egeemomms yazı değil ama meyvelerini çok seviyorum kışın doğru düzgün bir şey yiyemiyoruz ki 😂
Baklavaseverim rumeyyurmom Değil mi ya bir de kış meyveleri artık her zaman var belki yazın olmasa onları da tercih eden insan sayısı artardı
Zeyneplemutluluk Baklavaseverim kesinlikle yaz meyvesi özellikle kiraz bayılırım kilo kilo yerim olsa
Baklavaseverim Zeyneplemutluluk Ben kurt çıkar diye can çekişe çekişe yiyordum bir yerden sonra vazgeçtim