Baklavaseverim Selim_Alparslan Aman aşkım ne üzüleceksin ya doğurdum bitti gitti büyüttüm bile 😂😂 2024 dü trendyol dan 200 liraya sipariş etmiştim bir de az da değildi o zaman 200 lira adam bozuk göndermişti iade de almamıştı tek kötü yanı o
elisimm Baklavaseverim sanki yazın daha çok yiyrz o yüzden yaz meyveleri kıştan özlediğimiz bı portakal oda artk hep var diyeblrz🤗
Baklavaseverim elisimm Evet yazın hem çeşit çok aslında hem de sıcak havalar da güzel gidiyor kışın da genel olarak hastalıkla geçiyor insanın ağzının tadı olmuyor
Yazmelegi_ Baklavaseverim ay bayılıyorum valla,simdi çıkmış ama biraz minikleri satıyorlar onlar acı oluyo diye henüz almadım daha 🤣🤣😍
Hatice_00 Ben yaz meyvelerini sevmiyorum demedim ki her mevsimin meyvesi kendine özel dedim portakal da severim narda severim hatta narın suyunu sıkıp içerdim ben
annekiz6141 Baklavaseverim ay ben severim renkli meyvelerin hepsini ya 😂🥰 benim kız karpuz aşığı 😂 gerçi karpuz artık kışında bulunuyor 🙊🙊
Baklavaseverim annekiz6141 Benim kızım da çok sevdi karpuzu mevsimi yaklaşana kadar yedirmedim ama bir yiyince güzel yiyor 😂
kurkmantosuzmadonna Ayrıca @erikarpuz ger gördüğümde aklıma yazı ve yaz meyvelerini getiriyor çok mutlu oluyorum. 😂
hunilii Baklavaseverim meyve seçmem hepsini yerim ama net yaz meyveleri, serin sulu sulu insanın içini ferahlatıyorlar şöyle hepsi çıksa da gözümüz gönlümüz bayram etse😋😋😋
Baklavaseverim hunilii Hem göze hem ağıza hitap ediyorlar bir de erik için diyete birebir diyorlar dört gözle eriğin tam zamanını bekliyorum son 1-2 hafta 🥴🥴