Melike3506 emine136 yani benim adetim düzensiz gecikme yaşadığımda öğrendim çok fazla göğüs hassasiyetim oldu ve sigara içmeyi aramamıştım pek normalde arka arkaya yakan bir insanım buna şaşırmıştım da acaba mı diyip test yapmıştım
emine136 rmy1 genelde belirti yaşamayanlar yada az yaşayanlırın bebeği erkek oluyormuş canım cinsiyeti belimi
edasahan7 rmy1 merhaba bende 10 haftalığım bu zamana kadar 3 kere kusmalı mide bulantısı oldu onun harici kasıkta batma var sadece ara sıra son durumunuz nedir bende belirti olmayınca çok tedirgin oluyorum
elffssyl emine136 oğlumda kusmadan ölüyordum resmen şimdi hamileyim 10 haftalık sadece ara sıra kusma bulantı var hamile gibi değil tam acı tat var ağzımda ve tansiyon düşüklüğü zorluyor
rmy1 emine136 yarın tahmin eder doktor aşkım büyük ihtimalle kontrolüm yarın ❤️ sadece hamile olduğumu öğrenmeden önce çok fazla tuvalete çıktım sabah özellikle sıkışık uyandım bir de uykum oldu oda fazla değil 2-3 gün sonrasında her şey normal ilerledi baş ağrım dışında
znnnr mommymon benim düzensizdi adet ve ben hamilelik planlamıyordum .. bir ay bir hafta geçti üzerinden 5 haftalık gibi düşünebilirsin o zaman çok ağrıyordu . Zaten 6. Haftada da hamile olduğumu öğrendim . Regl ile belirtileri çok benzer olduğu için ben de gebelik planlamadığım için çok dikkat de etmedim ama tahmini regl günü haftasında başlamıştı bel ağrım
emine136 Melike3506 gecikmeye kadar pek bişey yaşamaşsınız galiba biz çok takıyoruz kafaya ondan herşeyi yaşıyor gibiyiz
emine136 elffssyl genelde rahat hamilelik erkek çok belirti herşeyi yaşayanda kız oluyor tabi istisnalar olur
emine136 rmy1 aa en güzel an inşallah gönlünce olur sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim canım benim
anneyim01 emine136 Bayılma , Uyku hali , Mide Bulantısı, Eşimden tiksinmiştim Kapıdan girdimi Aglıyordum adama 😁 gelme diye tabi yüzne değil içimden 🤭
mervekalkann emine136 Sadece adetim geçtikten 3 gün sonrasında domatesten tiksinmiştim çeşme suyu gibi kokuyordu ertesi sabah da test yapmıştım zaten çıkmıştı. Başka herhangi bir belirtim hiç olmadı alkol bile almıştım meğersem 1 aylık hamileymişim.
emine136 mervekalkann var evet tiksinmek bazıları en sevdiği şeyden tiksinir hiç sevmediği şeyi sevmeye başlar hamilelik çok farklı bi evre