BMA Sena36 0532 446 05 48 yaz canim de bana en uygun besikleri atarmisinkz falan uyku seti icinde mi falan yardimci olurlar hemen
mrsdoruk Mutluhamis dolabı da alabilirdim aslında ama kışa doğru almayı düşündüm yoksa yerimde müsait ama bu çamaşırlıgı ve büyüyen karyolayı odama koyacağım en güzel mobilya canım bence ağız tadıyla kullanmayı Allah nasip etsin ikimize de 🙏🏼
mrsdoruk butterfly4 canım annem kardeşime çilekten normal beşik almıştı büyüyen değil ama büyüyen beşiği kullanan arkadaşım var açıkcası çok memnun çünkü o yandaki çekmeceleri komidin oluyo çamaşırlığın bile üst kısmı çıktığında çalışma masası oluyormuş 😌
aysegulcbo Sena36 çilekten aldım bende 70.140 ölçülerinde sallanan model almadım ben tavsiye etmiyor doktorlar diye yatağı ve beşiği 850 lira tuttu gelip kurdular kaliteli güzel duruyor malEmesi falan ben begendim inşaallah memnun kalırız kullanılışından ☺️
Susuem Sena36 butterfly4 https://www.hepsiburada.com/heyner-ahsap-organik-besik-anne-yani-lux-bebek-besigi-60-x-120-cm-krem-prenses-p-HBV00000F01ZG?magaza=Bedding Heyner&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=CjwKCAjwstfkBRBoEiwADTmnEEJWod5e1ucVWmV7YRjCe6-QpnafS-FP96tSKPdssNJG69XP_vA6SBoC7EMQAvD_BwE Kızlar beşik bu herşeyi tam geldi kurulumu da kolay ben boyasız aldım ne kadar doğal o kadar iyi diye düşünerek babymall daki bambidoo marka beşik le aynı zaten onun kutusuyla geldi sırf gelip kuruyorlar diye çok para vermeyin bence 😊
BMA Sena36 https://i.hizliresim.com/bV7Glm.jpg Bak canim benim besigim vardi bu uyku setini ordan siparis verdim 2 günde geldi ve malida cok güzel boyle beşiklerde var kare seklindede var
Mathilda_35 Bebekonfor var Instagram ve kendi web sayfalarıda var. Bizzat gidip yerlerinden aldım Izmir - Ayrancılar'da piyasaya da urun veriyorlar en az 200 tl daha uyguna alırsın kargoda yapıyorlar bi bakın derim. Izmirde yaşayan anneler alacaksanız kendı imalat fabrikalarında kargo indirimide yapıyorlar. Boyasız cilasız aldım ben iç yatagi ve beşik koruması cibinligi içerisinde 350 tl ye sepet beşik aldım