babyou _mrvsyrm dünya hali bu canım doğumun ne zaman başlayacağını bilemezsin bu yüzden 32 de hazır olması önerilir bir an önce yıkayıp çantanı hazırlamalısın bence
username__ _mrvsyrm 29 haftalık olacam bu hafta içi yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum ilerleyen haftalarda daha zor olacağını söylüyorlar siz geç kalmışsınız bence
twobabymomm _mrvsyrm bence geç kalmadan başlayın benim 35 TE tansiyon falan çıktı hastanede yattım çoğu kaldı . Doğum bu ne zaman olacağı belli olmaz 🌸
sarilale123 _mrvsyrm ooo bacım yürek mi yedin 😀😀 yıkaması ütülemesi var zaten küçücükler çok vakit alıyor haliyle
Havin49_ _mrvsyrm oğlumun 36 da tıkadım 39+5 te doğurdum İkizlerim doğdu aradılar yarın alın dediler yıkayıp ütüledim gidip bebeklerimi aldım
ghostty _mrvsyrm yıkamak kurutmak kolay bence. Sadece ütüleme kısmı uğraştırır. Eşiniz falan yardım ederse hallolur bir şey olmaz😁 Ben de yeni yapacağım 33 bitiyor daha🤗
Sevimlimom _mrvsyrm ben bu hafta yıkadım ütüle çanta hazırladım 35+4 te falan şuan 36+1 oldum düşünün yani 😅