karayelll Kızlar 31+2 yim sanki bebek hareketleri azaldi daha çok hareket ediyordu.Suan baş geliş bayadir değişmedi bu hafta olup benim gibi olan varmı yeri daralip kanala gordigj için ki yavaşladı acaba?Erken doğum riskim olduğu için korkuyorum 🥺
evremkesmis karayelll 2 saatte 10 tekme sayiyorsaniz normal diyor doktorlar. 1-2 gün cok hareketli ise 1-2 gün çok sakin olabiliyor bebekler
senos15 karayelll canım sırtı dönüktür korma benimde 29 da öyle oldu aniden azaldı böyle güçsüz gibiydi doktora gittim hatta kendi kendine düzeldi bi sıkıntı çıkmadı şükür kolları bacakları plesanta ya denk gelip sıkışınca hareket fazla edemiyolar
karayelll evremkesmis 2 saatte mi 10 tekme yoksa gün içinde 10 ve üzeri mi ben gün içinde 10 dan fazla hissediyorum ama her zaman olmuyor
evremkesmis karayelll bana 2 saatte 10 tekme demişti doktorum. Ama dinlenik halde. Tok karna. Tatlı birşeyler yiyip sol yanına yatıp takip ediceksin dedi
decembermum karayelll o zaman takipte kalın dinlenin çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla zamanında gelir