mervekalkann dogadefnne 28+1 iz 3 kilo aldım toplamda ama kendinizi kimseyle kıyaslamayın her gebelik süreci farklı. Herkesin hormonları farklı etki gösteriyor bünye üzerinde. Benim mesela pek iştahım olmadı aşermedim.
clementine16 melisa_dfj başladığınız kilo da önemli ama zayıf başlayanlar daha hızlı almaya başlıyor zaten sağlıklı olun da gerisi verilir🌸
amacgurbetmucizemiz Kızlar bn 24 haftaya giriyorum bisy sorumcam kaç gün bebeğin hareketlerini hafif hissediyorum daha önce belirgindi durumu yaşayan varmı
Tortilla dogadefnne bende soktayım 19 haftayım az once tartıldım 7 kılo almısım ılk gebelıgımde 12 kılo almıstım. Bunda o kadar kusmama rağmen cok almısım
psymom2 25+4 7 kilo almışım ama yiyorum cidden özellikle karbonhidrat konusunda abarttım. Biraz durulmam lazım. Ben de dikkat etmeyi düşünüyorum hafta sonu da bol yemeli geçti pzt inşallah düzelecez
bilmemben dogadefnne bence az bile ben ilk gebelikte 25 kg almıştım önemli olan bebeklerin sağlığı küveze girmesinler de biz kilo almicaz diye besinsiz kalmasınlar kilo nedir ki verilir alinir hiç takmayın sizin az yani
annebaliii dogadefnne elhamdulillah hıc almadım 28 hafta ama sorun kılo degıl Tansıyon seker deyıp herseferınde yeme az ye korkutuyorlar bende bıraz vermıstım sankı orda kaldım hıc almadım daha
sarumervee dogadefnne 28+3 haftalığım ve 4-5 ay şiddetli mide bulantısına rağmen 16 kilo aldım canım tahminimce dahada alırım😅