littlebabyyy Nasıl geçiyor hamilelik, benim bulantılarım devam ediyor, ve asiriy yorgunluk eşlik ediyor. İşlerimi doğru düzgün yapamıyorum bile…
happyela littlebabyyy Benimde bulantılarım devam ediyor. Bulantı olunca zaten insan kalkmak istemiyor hiç ya 🥲
nzlii4949 littlebabyyy Bnde dün ögrendim hamile olduğumu 9 haftalık olmuşum haberim yok bi spral kontrolü için gittim bebeğin kalp atişini dinledim dünden beri iyi değilim 🥹
Melek_yavuz littlebabyyy 9+2 hiç iyi gitmiyor ne yersem çıkarıyorum Gün içinde acikiyorum ama yediklerim migdemde durmuyor Aşırı halsizlik gün içinde sürekli uyuma isteği var 😞
moonlilac littlebabyyy benim mide bulantım olmuyor normal zamanlarda ama yemdk yerken hafif oluyor midem istemiyor sanki zorla yiyorum bazı günler. Halsizlik yorgunluk var ve sürüne sürüne işe gitmek zorundayım 🥲
littlebabyyy Melek_yavuz evet bende tıpkı böyleyim acım sürekli ve yediğim anda rahatsızlik çekiyorum
littlebabyyy nzlii4949 Ya nasip demek spiral ile kalmissiniz sonuçta ne yapsanız artık bu doğumdan sonra kordonlarinizi bağlatabilirsiniz ama net çözüm benim 2. Olacak şimdi bile bağlatmak istiyorum.
happyela nzlii4949 Ayyy 🙈 Allah yardımcınız olsun ama varmış nasibi demekki 😊 9 hafta olana kadar adet gecikmesinden göğüs hassasiyetinden falan anlamadınız mı? Mide bulantısı falan?
happyela nzlii4949 Bazılarında oluyormuş çok ilginç üstüne gördünüz demekki 🙈 diğer çocukların cinsiyeti ne 😊
happyela nzlii4949 İnşallah rabbim bunda olmayan meyveyi tattırsın sağlıklı bir erkek evladı nasip etsin size 🥰