jalepone Göğüs ucum küçük almıyor . Aldığında da bir iki çekiyor uyuyor . Kaşıkla vermeye çalışıyorum ağlıyor . Ne yapcam bilmiyorum . 15 gün oldu ilerleme yok delirmek üzereyim .
edaabykl jalepone gogus uçlarına buz ile bes on dk maasaj yap surekli uyariyo uclarini yada silikon göğüs ucu alin oda cok ise yarıyor
meltemmustafa jalepone benim yara oldu o yüzden silikon uç aldım 11 günlük bebeğim yara geçince vermek istedim mememi tutamadı o yüzden hala uçla veriyorum
momdiary06 jalepone benimki de çok küçüktü silikon uçla emzirdim 10 gün sonra emdikçe ucun büyüyor artık kullanmıyorum
jalepone meltemmustafa meme ucu ile emdiğini nasıl anlıyorsunuz ya sanki emmiyor gibi bir de hangi marka uç aldınız boyutları var galiba
edaabykl jalepone ben ilk oglumu onla emzirdim genelde silikon ucta uc kisminda süt kaliyosa emiyodur demek
jalepone momdiary06 ben 2 haftadır makine ile sagıyorum ucu büyüyor sonra tekrar küçülüyor silikon uç da aynı olmaz mı
kurkmantosuzmadonna jalepone ilk başlarda zorlanıyorlarmış ama alışıyormuş sonra. Hastanede bir kadınla karşılaşmıştım ondan gördüm konuştuk.
jalepone kurkmantosuzmadonna yani bir iki denedim böyle saçma geldi sanki tam ememiypr gibi geliyor .