leonlulu birmeftu ben 3 senedir kullanıyorum gebelikte değiştirdi doktor selectra ya geçtik paxeradan
leonlulu birmeftu evet gebelikten önce de kullanıyordum gebelikte ilaç değiştirdik panik atak geçiriyorum içmezsem
ecemcimmm leonlulu paxil kaç mgdan selectraya geçtiniz acaba? Bende 7 senedir paxil kullanıyorum. 4haftalık gebeyim. Nasıl bir yol izlediler acaba benim de doktorum pazartesi karar verecek
birmeftu leonlulu bebeğiniz sağlıklı mı bende kullanmak istiyorum kulllanınca daha iyiyim 2 hafta sonra 3 aylık olacağız inşallah ama korkuyorum kullanmaya 3 aydan sonra düşünebiliriz demişti doktor bebeğe bir şey olur mu acaba
leonlulu birmeftu bebeğimde bir sorun yok çok şükür 30 haftalığız şuan ilaçlara devam ediyorum kullanmazsam da sıkıntı benim için doktor öyle söyledi ilacı değiştirdi gebelikte kullanılan ilaçları içiyorum
birmeftu leonlulu bende kullanmak istiyorum ama korkuyorum kullansam sanki daha iyi olacağım hissediyorum ama bebeğe bir şey olursa diye hep bir korku
leonlulu birmeftu gebelikte kullanılan ilaçlar da var emzirirken de kullanılıyor bence bir görünün psikiyatriye
leonlulu birmeftu evet ben mecburum panik atak anksiyete hastasıyım 2 yıldır kullandığım halde bile bazen ataklar geçiriyorum çünkü