Meral_63 Kızlar ben doğumdan önce aldım bi tane ama eczaneden hiç iyi değildi sıkıştırmiyirdu hiç sezeryan olalı 4 ay oldu bugün ve göbeğim hayla var kendimi böyle iyi hissetmiyorum korse Alaçam ama hangisi iyi bilmiyorum sizlerde yazarsın sevinirim 😊🥲 1😊 2🌸 3🌹 4🥲 Böyle incecik olmak istiyorum yada sizin kullandığınız memnun olduğunuz varsa oda olur 🥺🫂
ecemk94 Meral_63 benim doktorum korse kullanma dedi. İlla kullanacaksan da külot tarzı olanlardan kullan demişti. Sezaryen olalı 28 gün oldu. 3 kilom kaldı sadece. Korse hiç kullanmadım
Meral_63 ecemk94 ben ilk başta kilo verdim ama geri aldım göbeğim sarkık anlamdım ya sezeryan da başa bela
Meral_63 beautiful_ hiç deme ya sanki 4 aylık hamileyim 🥺 oturtup ağladım o gün niyw böyle diyw offf 🥺☹️☹️☹️
Esra_kaya00 Bende bu cuma günü sezeryan olucam hangi korseyi almam gerek bilmiyorum çevremdekiler sadece. Bele takılan cırtcırtlı olanı almamı söylediler hastaneden çıkmadan korseyi takmamı soyluyorlar iyileşme süreci hızlı olurmuş bilgisi olan varmı bu konuda