mermel Yarın doktor kontrolü olan var mı kızlar yarın tam16 oluyorum doktor kontrolüm var , 11 de kız demişti doktor hamile olduğu için gitti yarın başka doktora gideceğim ilk çocugum kız Rabbim sağlıklı evlat versin hepimize, sohbete buyrun 🤭
beautiful_ mermel 24+2 olduk 18+4 de %90 olasılıkla kız dendi detaylıya gidemedim ama salı günü başka doktora gidip onun da görüşünü alıcam 🤭
mermel beautiful_ Rabbim sağlıkla kucağınıza aldirsin insAllah 💐 genelde o haftalar ysniltmiyor ama çok örnek vaka da var değişen sağlıkla güzellikle gelsinler💜
Fatmanur_0416 mermel 13.haftada kıza benzettim demişti hatta gülüp cinsiyeti 16.haftaya kadar söylemem demişti ben dayanamayıp 14 de tekrar gittim kız dedi 🫠
mermel Fatmanur_0416 Galiba kız senesi herkes kız diyor Rabbim sağlıkla kucağınıza aldirsin insAllah ben de ikiliye girdim çok hareketli dedi doktor ben de ilk kızım da öyle idi bu kızımda öyle herhalde dedim aaaa olmaz 11 de cinsiyet söylenir mi 16 da en erken dedi yarın da kontrol var 16 oluyor hayırlısı olsin güzellikle gelsinler 🌸💐
beautiful_ mermel Evet ya çok duydum özel hastanelere gidenler de bile oluyormuş ve bir oğluşum var bi kızım olsun çok istiyorum ❤️ Hepimiz sağlık ve sıhhat ile alalım inşaAllah 🌸
es5025745 Melike3506 bende 18 haftalıkken öğrenmiştim şuan 36 haftalık olmam lazım ama ultrasonda bebeğin küçük görünüyor hafta olarak
Fatmanur_0416 mermel doğurdum kız 1 aylık oldu çok şükür benim de çok hareketliydi maşallah doğmuş halen öyle 🤣 hakkınıda hayırlısı olsun 🌸
sarumervee mermel 12’de kıza benziyor dedi 16’da kız dedi ama detaylıya kadar sabret net olsun dedi o zaman netleşti kız olduğu 🩷
mermel Bibebek_2kedi Aaaaa gerçekten mi sağlıkla gelsin sanki ben kız deyince kız artık gibi düşünüyorum ama oluyor yanılma işte güzellikle alalım kucağımıza ne olursao ollsun
Bibebek_2kedi mermel Bende doktorumuz kız diyince kendimi kıza adapte etmiştim çünkü bi önceki kızımda da aynı doktorum 11 haftalıkken kız dedi ve hiç değişmedi ama bu sefer yanıldı arada olabiliyor öyle şeyler dedi 😂🥰
mermel Fatmanur_0416 Amin amin inşallah canım maşallah sübhanallah barekallah darısı başımıza, benim ilk kızımda öyle 🙈