incilaada Merhaba hanımlar kaçıncı haftada NST‘ye girdiniz ve kaçıncı haftada sezeryan için gün aldınız
pervuzz incilaada 34 haftama girdiğimde ilk nst me girdim. 36 haftama girdiğimde ise Sezeryan günü aldım 💕 36+3 teyim şuan. İlk gebeliğim. 38+6 da doğumum olucak
HakanKemal incilaada sezaryen günümü 33 haftalıkken almıştım yarın olacaktı ama 1 hafta geriden geliyormuş bebek bekleyelim biraz daha dedi yoksa geçen hafta 37 haftalıkken doğum yapacaktım 20 sinde gel bakalım dedi doktor
iremnurgurelgullu Ben sezaryen tarihimi 23. Haftada almıştım kendi isteğimle sezaryen olacaktı ama şimdi 36. Haftadayım bebeğim hâlâ dönmedi mecburi tıbbi sezaryen olacağım. İlk NTSye de 32. Hafta da girdim 😊
esaesaesa İlk doğum sezeryan olsa arada 4 yıl farkla ikinci doğumda devlet hastanesinde acaba zorla normal doğum yaptırıyorlar mı yoksa tercihi bize mi bırakıyorlar acaba ?
incilaada esaesaesa bu konuda bi bilgim yok Benımde ikinci gebeliğim ilk hamileliğim de erken doğumdan ötürü sezeryan olmuştum bu seferde sezeryan olurum büyük ihtimalle