htan Hem sizden fikir alayim hem de biraz muhabbet edelim istedim. Punch yapmaya basladim tabi oldugu kadar cok iyi degilim. Ve bunu yeni bitirdim. Bilemedim bu yaptigim seyden ne yapsam? Siz olsaniz napardiniz? Sizin hobileriniz var mi varsa paylaşin gozumuz gonlumuz acilsin 🥰
melegim91 htan Kırlent yapabilirsin 😊 Benimde hobim nakış hatta bu hobimi işe dönüştürdüm ama uzun zamandır sayfamı aktif kullanmıyorum arada bi soğukluk geliyor💆♀️💆♀️
htan bsrelif ne kadar güzel bedensel olarak yapılan hobiler benim çok hoşuma gidiyor ve bedenini de şifa oluyor ben daha kendimi hareket etmeye ikna edemiyorum 😅
htan sarilale123 ben de orguye cok özeniyorum ama kac kere basladim olmuyor diye biraktim hep. Hatta simdi bebegime battaniye istiyorum kare kare desenler örüp birlestiriyorlar ya bayiliyorum o cocuk battaniyelerine.
sarilale123 htan bende şuan kızıma örüyorum gerçekten stres azalıyor insanda. Punch içinde bende tüm malzemeleri aldım ama bimkaö kez denedim olmadı tersten mi işliyorsunuz. Böyle kabarık olsun istiyorum olmuyo
htan melegim91 kırlent olacak kadar güzel buldunuz demek çok teşekkür ederim 🥰 nakışa Ben de bayılıyorum ne güzel bunu işe çevirmişsiniz ne kadar kıymetli 💗
htan sarilale123 kenarlarını kabartmadan içini kabarık istiyorum çok hoşuma gidiyor öyle yapınca rahatlatıyor bayağı tabii ama bu resimde gördüğünüzü Bir senede falan yaptım sanırım böyle elime almadım günlerce haftalarca yani çok seviyorum ama şu an tam bu hamilelik stresinde tekrar elime alayım dedim ve bitirdim 😅
melegim91 htan El emeği her zaman kıymetlidir.İlk yaptığın anı olarak kırlente dönüştürüp balkonun varsa orada değerlendirebilirisn
sarilale123 htan valla çok çok güzel olmuş. Bende dediğim gibi hevesle herşeyi aldım ama başlayınca istediğim gibi mi olmadı anlamadım. Kabarık durmadı ipler. Örgüye sardım bende 😀
htan sarilale123 ayy cok teşekkür ederim ☺️ e siz de ayltsaniz yaptiginiz guzel seylerden 🤗 melegim91