rmy1 6.haftada kanama alanım vardı ve 8.haftada geçti tamamen şu an 12.haftamdayım kızlar ve hala açık renk ve çok az gün içinde lekelenmelerim oluyor tuvalete çıktığımda ya da peçeteye sildiğimde öyle görmüyorum sadece ped ya da açık renk iç çamaşırı giydiğimde akıntıyla karışık açık kahverengi sarıya yakın lekelenmem oluyor progestanda kullanıyorum doktora gittiğimde bebeğim harekette ediyordu sıkıntı gözükmedi benim gibi bi durum yaşayan oldu mu biraz tedirgin oluyorum sağlıklı ilerleyen oldu mu
ozlemanneyim Ben de aynı şekilde kanama alanımın ortadan kalktığını her şeyin yolunda olduğunu söyledikleri 4 gün sonra tekrar incecik açık kırmızı ve sonra dediğiniz akıntıları görünce dün acile gittim. Progestanı ikiye çıkardılar, iğne de kullanıyorum onu da arttırdılar. Bebişimi hareket ederken gördüm içim rahatladı dün çok stres olmuştum 11. Haftamdayım. Rabbim hepimizi bebişlerimizi korusun
rmy1 ozlemanneyim ben sabah akşam fitil olarak kullanıyordum o yüzden mi diye düşündüm ağızdan aldım yine aynı fazla değil hafif akıntıyla birlikte ama leke yani sonuçta neden olur bilmiyorum ki eski kanı atıyor diyorlar 1 ay oldu atması lazım değil miydi artık
Raana Benim de bir haftadan fazladır lekelenmem var,yeni 11 haftalık olduk. Gittim plasenta aşağıda idi,benim ondan olabilir diye tahmin ediyorum. Psikolojim bozuldu artık😔böyle pembe kahverengi,peçeteye geliyor
rmy1 Raana en azından sebebi belli sizin plesenta aşağıda olması çok sıkıntı değil diye biliyorum üste çıkıyormuş sanırım tabi anne olacağız artık ister istemez her şey sıkıntı bize bende yarın kontrolüm var bakalım bana ne diyecek en son 2 hafta önce gitmiştim
melisssm Bende 6 haftalık hamileyim 1 haftadadır Hafif akıntı gibi çok açık kahve rengi lekelenmelerim oluyor peçeteye değecek kadar doktorum normal dedi progestan kullanıyorum sabah akşam ağır iş ve birliktelik olmasın dedi
rmy1 melisssm bende o dönemler işte kanama alanım vardı ve sürekli yattım kısa süre içinde de geçti ama lekelenme bir aydır hala devam ediyor
rmy1 ceyceyexo canım kalp atışına telaşlanma ben 6+2 de gittiğimde karından sadece kese gözüktü korktum Vajinal baktırdım onda da yolk ve bebekte göründü ama kalp atışı yoktu 6+6 da gittiğimde ise karından kalp atışıda duyuldu geç döllenmeymiş
melisssm ceyceyexo yok 5+3 de gittim kese vardı büyümüş dedi doktorum kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi
melisssm rmy1 sürekli yatamam bi kızım var 2.5 yaşında öyle olunca devamlı yatmak mümkün değil ağır iş yapmamaya çalışıyorum oturarak daha çok
rmy1 ceyceyexo duyulduysa sıkıntı yok bence geç döllenme ihtimali var mı adetlerin düzenli mi düzensiz mi
ceyceyexo rmy1 adetlerim duzenliydi doktor dinlerken radyo cizirtisi gibi sesler cikiyordu kalp atisi icin