nuros_ Hamile olduğunuzu ailelere ne zaman söylediniz içimde tutamıyorum sanki şuan sadece annem ve kayınvalidem biliyor 😂🥰🥰
mervekalkann nuros_ hemen söyledik söylenmemesi için bir sebep olduğunu düşünmüyorum sosyal medya için 3 ay beklemiştik sadece.
sumeyye6506 nuros_ kayınvalimdelere 6 haftalıken anneme de 7 haftada söyledim onun dışında kimse bilmiyor 10 +5 şuan bayrama kadar söylemeyi düşünmüyorum açıkcaeı inşallah kaynanam kendini tutarsa
hunilii nuros_ öğrenince söyledik beklemedik ama sosyal medya için erken oğlumda cinsiyeti öğrenince paylaşmıştık bu hamileliğimde de cinsiyeti beklerim herhalde
Gokturkmom_ nuros_ Eşim ben ona söyler söylemez annelerimizi aramış ve söylemiş😄 test sonucuna göre daha kan sonucunu bile öğrenememiştim😄
nuros_ mervekalkann bende öyle düşünüyorum ama kalp atışı daha bu hafta duyulacak inşallah acaba onu beklesem mi diye kararsız kaldım 🌸
nuros_ Gokturkmom_ bende söylemek istiyorum ama kalp atışını duyup mu söyliyim yoksa hemen mi söyliyim ikileminde kaldım😂
lokismommy evlilik yıldönümümüz sabahında öğrendim akşam eşime söyledim kalp atışını bekleyelim diye tembihledim ama duramadı söyledi herkese
parla94 Anneme hemen söyledik beta 29 du 😂 ailelerimizin kalanına 7. Haftada söyledik kalp atışını duyduktan sonra. Arkadaşlarımızla da konuştukça söylüyoruz
Mysucculent Kalp atışını duyduktan sonra söyledim ailelere, çevreye 12 haftadan önce söylemeyi düşünmüyorum.
beyazakgl nuros_ öğrendiğimiz gün söyledik ailelere ama sosyal medya olsun akrabalar olsun biraz bekledik
June6 nuros_ 12. Haftayım hala ailelere bile söylemedik fetal dna verdik onu bekliyoruz bi öncekinde kötü bi deneyimim olmuştu kimseyi strese sokmak istemediğimden söylemedim ama bi söylesem rahatlıcam yani içim şişti gurbette olduğumuz için saklaması kolay
kartanesi___ nuros_ Öğrenir öğrenmez iki aileye söyledik. Akrabalar da 3 aylıkken öğrenmeye başladılar