Sedanur25_ cutebabymomm 2 ci hamileliğim şuan 11+4 haftalık bakalım nezaman gelicek 40 41 hafta da cidden çok fazla ya ben şuan bile sabırsızım hemen doğurayım istiyorum😂
Mel_58 cutebabymomm ilk gebeliğim 38+5 hafta sürmüştü kızım olmuştı Şimdi oğlumu bekliyorum 36 haftalığız bakalım ne zaman gelecek 🥲
marlam cutebabymomm bende öyle istiyordum ama bize değil bebeklere bağlı o güne kadar ne sancı ne açılma vardı suni sancı aldım sancı oldu ama açılma yoktu
cutebabymomm zfrnemos yürüyüş yapıyorum temizlik de yapiyorum gücümün yettiğince bebiş 33de döndü ama kanalda değil 🥲
nazli0306 cutebabymomm evet normal doğum bekliyoruz dedi doktor bekletti 42 haftaya gün verdi ama 3 gün önce gelmek istedi oğlum ha bide o kadar bakledik sonra bebek iri sen normal doguramassin diyip sezeryana alındım 😆
tecrubelimam cutebabymomm hayır normali denedik fakat saatler sürdü ama hiç açılmam olmadı ve bebekde içeride kakasını yaptığı için zorunlu bir şekilde sezeryana alındım
Zmomer cutebabymomm ilki 38+3 de doğum yaptım ikincisi 37+1 di suyum bittigi için hemen yatış yapıldı suan 3. Ye hamileyim 30. Haftaya geldim kısmet :)
Keziban cutebabymomm o zaman şimdidenne çömelşn eğin kalkın hareketler yapınp pelvis kasları genişletmeye bakın ilk doğumun 40 + 6 hatta suni vermeselerdi muhtemelen 41’i görürdük ikinci doğumun 40 + 3’te oldu