momrose Bende gaz şişkinliği çok bazen ağrı ile karıştırıyorum , iştahsızlık devam ediyor , halsizlik de var , mide bulantısı çok yok .
dy25 momrose bazen mide bulantım oluyor önceki kadar beni rahatsız etmiyor uyku hali var nefes nefese kalıyorum bazen
nur1291 momrose Sabah kasık ağrısıyla uyandım sırtıma vurdu şimdi biraz daha iyiyim ama hafif var. Çok şükür bulantılarım bitti
Username06 momrose benim de bel agrım kaşık ağrım oluyor arada baş ağrılarım oluyor bebeginizi hissettiniz mi hiç ben hissetmeye çalışıyorum ama anlamıyorum
seyda_diablanco Ağrı oluyor akşamları ama 9 aylık bi bebeğim var sağolsun kendisi hamile olduğumu unutturuyor bana 🥹
momrose seyda_diablanco Allah kolaylık versin 🥲 kaşık ağrısı bende bir ara yoktu bu sıra hafif hafif var
momrose nur1291 ya bende de 15.haftanın ortasında sanki başladı kaşık ağrısı ağrı değil aslında benimki çekme yanma gibi hafif hafif , sizinki de şiddetli değilse sorun yoktur inşallah, galiba bebek büyüdüğü için
nur1291 Username06 Bende daha hissedemedim 3. Hamileliğim ama bu 10 seneden sonra oldu diğerlerinde unuttum bile ne zaman hissetmeye başlamıştım 🫣😊
momrose Username06 ben bir şeyler hissetmeye başladım Seyirme gibi ama bebek haraketi mi bilmiyorum 12.haftada başlamıştı şuan çok ayırt edemiyorum 18 de netleşir haraketler diyorlar
Username06 nur1291 evet hissetmeyince de sürekli bir endişe oluyo iyimi sağlıklı mı büyüdümü falan diye
Username06 momrose karnınızda mı oldu yoksa kasıgınızda mı seğirme bende de bazen oluyordu gaz dediler
momrose Username06 kasıkta da oldu karındanda değişiyor bazen kalp atışı gibi bazen Seyirme gibi ama ben bebek haraketi olduğunu düşünüyorum çünkü şuan hissetmeye başlayacağımız haftaya girdik