merve__12 kmulhim aynıyız ya sizin ilk doğum mu bakalım önce kim doğuracak 😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Bide insan bilmeyince salak gibi hastanede ne kadar az kaldım o kdr iyi gibi geliyo ev konforu daha iyi ama me kdr açıklık var onu da merak ediyorum
kmulhim merve__12 ay bilmiyorum hiç eşimi uyandırdım ağrım var dedim geri uyudu😂 aralıklar hala 7-8 dk. Biraz daha bekleyeyim diyorum. Sizde nasıl ?
merve__12 kmulhim kasığıma belime sıcak su tuttum artık duruma göre giderim biraz daha takip edeyim de
gerigeldik kmulhim 37+1 haftalıktım. O gün kontrolümde vardı doğuma dair hiç bir belirtim yoktu. Gece bir anda suyum geldi ve 10-15 dakikada bir sancım başladı. Hastaneye geldik 4 cm açılmam olmuş ama su tamamen boşalmış acil sezaryene alındım
kmulhim merve__12 benim duştan sonra geçmedi hala da devam yani ama ben sabaha kadar bekleyeceğim hala güvenmiyorum sjsjdjdkk
hilalcansu Benim hic sancım olmamasına rağmen nstde 110 güclü sancı cıkıyor bu durumu yaşayan oldu mu , dogumun baslayıp baslamadıgını nasıl anlayacağım