miyopmom işte tamamen erkek merakından. Benm annem bile öyle ki. Erkek kardeşimin de eşi hamile kızı olacak annem bi hayal kırıklığına uğradı ona bsey demese de ben zaten kız olacağım anlamıştm ilk çocuğu erkek olsaydı bidaha doğurmasına gerek kalmazdı diyo bana.. kız bi duysa bunu cidden tartışma meselesi o evlat değil mi .. mesela bende ilk çocuğum erkek 2. Yi olsa mı olmasada derken kardeşsi olmasın dedik evliliğimin 7. Yılında ilk çocuğuma kavuşabildim.. şu an 3 yaşında 10 yıllık evliyim 11 olacak daha çocuk istemem dedim yaşım 35 ama kardeşsiz kalmasın istedim yaş faktörüde vardı istedik çocuk Rabbim de nasip etti kızımız olacak allahım annem öyle bi üstüme gitti ki inan bak napacaktın bi oğlun var ikincisine gerek yoktu demeler filan 2 ay kadın strese girdi 2. Çocuk yapıyorum diye sanki o bakıyo .. zaten başka şehirdeyiz. Öyle istemediler ki annemde babamda 2.ye hamileyim diye bak 30. Haftama girdim hala bebeğimi bi kabullenememe psikolojisi yaşıyorum çok üzülüyorm sanki olmasamıydı tek çocuk ile kalsamıydım diyorum bilmiyorm bizler ne kdr yenilikçi ileri görüşlü olsamda aile baskısı ailenin dediği tek bi cümle bile beynimize kodlanıyor malesef