erkekannesi1_ 🎶🤭 Ben arabesk türkü çok severim başka tür sarmıyor Siz neler seversiniz (Sevdiğim türden önerilere açığım)🎶🎶 Şu anda havva öğüt: kader bana gülmüyor dinliyorum 🎶😌
azra01 erkekannesi1_ bende arabesk severim eşim sevgilik dönemimizde dinlete dinlete sevdirmisti😂🙈 Şuan Azer Bülbül ve uzi : bir ayrılık şarkısı seç dinliyorum
azra01 erkekannesi1_ kiz yok arabesk seviyorum da suan dinlediğimi söyledim allah seniiii 😂😂dur onu açayım
erkekannesi1_ azra01 bi ara çok popülerdi ya deli gibi dinlerdim bende uzinin zirvede olduğu dönemler 😂
azra01 erkekannesi1_ dedigini dinledim guzelmis daha önce duymamıştım biraz dinlerim bunu bıkana kadar😂
azra01 erkekannesi1_ bir kac tane daha söylede listeye ekleyeyim bari😂😂 sen öneri istedin bana öneri veren sensin😂🤣
erkekannesi1_ azra01 Mesut çelebi: bombalanmış şehir gibiyim Güllü: öğrettin bana Yasin yaşlı : anam olsaydı Tahir uçar: sarılara boyamışsın saçını Gamze ayçiçek: itiraz (bu arabesk değil ama çok güzel bence ) Hüzün: zarardayım İbrahim tatlıses: Allahım neydi günahım Buyur bacımm😂
azra01 erkekannesi1_ ah hepsini dinliyorum canm günlük sırayla çalıyorlar 😂😂 teşekkür ederim bu arada 🫶🏻🫶🏻