merve__12 Birazdan 41+0 oluyoruz Duştan sonra düzene girdi gibi sancılarım birden karnım sertleşiyor sonra kasıkta belde ağrı oluyo hemen 15 saniye falan sürüp geçiyor umarım açılma başlamıştır bana da dua eder misiniz 🤲
fundiiim merve__12 doktorun ile iletişime geçtin mi canım ne diyor merak ettim sancılar ne kadar sıklıkta geldiğinde hastaneye çağıracak ki
merve__12 yinemihilal bedenen iyiyim öyle sancı geldiğinde tabi canım yanıyor ama geçiyor sonra hastaneye gitmek için erken mi acaba ya ilk doğum evde geçirmek istiyorum süreci
sym_yc merve__12 sancılar 5 dk bir 1 dk sürecek öyle duşunu al hastaneye git çok rahat bir doğum olur inşaAllah
rumeyys merve__12 ayyy şuan aynı bende hem devlet takipliyim hemde senin gibi 10 dk da bir sancım düzenli
fundiiim merve__12 kolaylıkla geçsin doğumun canım son haftalar artık 3. Gebeliğim ama ilk gebelik gibi heyecanla bekliyorum🥹
muamma fundiiim benimde 3. Gebelik 1. Si hastanede geçti erken gitmiştim 3 cm ile biraz çektim şehir hastanesinde 2. Sinde korktum hastaneye erken gitmeye yetişemedim 36+1 de geldi arabada yine hastaneye gidince keşke gelmeseydim dedim erkek doktor 45 dk dikti bide ayrı ayrı erkek doktorlar muayene etti Bursa şehir hastesinde şimdi 3. Erkek 37+5 im ama gelmedi bi türlü 1 haftadır kasılmalarım oluyor doktor geçtiğimiz pazartesi camera ile vakti 3 cm açıklık var yatalım dedi özel doktorum ben kabül etmedim bekleyeceğim dedim sancım halen sık değil kasılma oluyor arada ne yapacağımı bilmiyorum
merve__12 fundiiim evet çok yakın o yüzden bekliycem artık umarım açıklık vardır sizde bana dua edin ilk doğum olucak benim 6 dk da bir gelmeye başladı geldiği an nefes kesiyor ama sonra rahatlıyorum
fundiiim merve__12 çok kolay geçsin doğumun inşallah canım sağlıkla kucağına al bebişini güzel haberlerini bekliyorum🥹
mrryym merve__12 bende ilk doğumumda evde bekledim suyum patladı sancım 5 dk bir düştü öyle gitmiştim 5 cm açıklıkla. Umarım çok rahat geçer doğumun🤍
tahamommy merve__12 ay kuzum sağlıkla kucağına al tavsiyem bol bol sıcak suyun altında çömel eşin beline masaj yapsın ve su tutsun, dayanamayacak kadar olduğunda hastaneye gidersin 5 dk 1 yada 3 dk 1 de olabilir, şuan sakince evde geçir