desertbird sen44_ hurafeler hurafeler 😂 geçen hafta kendim kestim bende etrafı dinlemeyin sizin rahat etmeniz önemli
Nisanmomy sen44_ ben de kestim iyi ki kesmişim. Hem hamilelikte hem doğum sonrası çok rahat oluyor. Zaten bebiş yüzünden bazen duşu kısa tutmam gerekebiliyor çok memnunum 😀
sen44_ Aykerny bnde kestirmeye düşünüyorum ama etrafta çok kestirmeye önermiyorlar Bnmde kafam çok karıştı
Aykerny sen44_ Ayyy o baskı varyaaaa saçımı kestirdiğimi duyan kalp krizi geçiriyomuş gibi tepkiler veriyo tövbe yarabbi 😅😅😅😅
Selim_Alparslan sen44_ Iki gebelikte de saçlarım uzun iken denk geldi 🥲🌼 Kestirmedim, lohusalığım bittiği gün kestirdim💇🏼♀️🧚♀️
ozlm4835 sen44_ ilk gebeliğimde de kestirdim bari bunda kestirme dediler ne alaka dedim valla kestirdim
Fatmanur_0416 sen44_ bende çok kestirmek istedim çevrem kestirme diye diye psikolojimi bozdu doğurdum halen kestiremedim 🤣
fundiiim sen44_ geçen hafta kestirdim vitaminlerden çok hızlı uzuyor ki doğum sonrasıda kestirme sütün kesilir diyenler olur hiç dinlemem bildiğimi okurum