dilekmom6 Arkadaşım bugün yüzün çirkinleşmemis bozulmamış erkek kesin bebeğin dedi bu doğru mu sizce sizde durumlar nasıldı? Kız doğuran çevremde yüzleri sivilcelendi, lekelendi ama bende bunlar olmadı
busra4646 dilekmom6 benimki erkek canım 3. Aydan beri berbat sivilce gibi hep alerji kırmızı gibi birde
aslans dilekmom6 erkek bebeğe hamileyim bir de oğlum var. İki hamileliğimde hem sivilce hem de lekelenmeyi çok fazla yaşıyorum.
parildayanyildiz2 dilekmom6 erkek bebeğe hamileyim sivilce hiç çıkarmadım yüzüm bozulmadı ama ilk hamileliğim de kızdı ve yine cildim bozulmamıştı hurafe bence
negna dilekmom6 bana da öyle dediler yüzün parlamış güzelleşmiş kesin bebeğin erkek dediler annem de sen zaten hep güzeldin onlar anlamıyor dedi 😂 sonuç kızım oluyor
eysac dilekmom6 valla bende inanmıyordum ama hamileliğimi öğrendiğim zaman yani 6-7. Haftalarda birden iltihaplı sivilcelerim çıktı hamilelikten diye düşündüm cinsiyete yormadım. Birde aşırı derecede erkek hissediyordum 😂 sonra 15. Haftadan itibaren yine bozuldu cildim çok kötü sivilceler çıktı. Dedim bu bebek kesin kız 😂 normalde arada sırada ufak sivilcelerim çıkardı böyle iltihaplı olmazdı. Sonra cinsiyet kız çıktı 😂
Meltem3461 dilekmom6 Kız bebekte genelde anne çirkinleşirmiş öyle diyorlarmış ama şu ana kadar herkes hep güzelleştin dahada güzelleştin diyorlar kızıma hamileyim hatta ben güzelleşince bebeğimin çirkin olacağını düşünüyolar şimdide :))
melisasak35 dilekmom6 2 oğlumdada bebek gibiydim fiziğim cildim kat kat güzelleşmişti şimdi kızıma hamileyim yüzüm berbat vicudum sivilceden geçilmiyor gğzelliğimi aldığını düşünüyorum 🥲😢
Meltemms dilekmom6 Valla kızımda cok guzelleşmiştim dogumdan sonra yanaklarımda iki kucuk leke oldu ama hamileyken yoktu suan erkek cocuguna hamileyim yuzum solgun kuru saclarım dokuluyor kaşlarım bile ama kanım dusuk bunlardanda olabilir yaş gebelik sayısı vitamin değerleri genetik bence herseyin etkisi var ama sonuc olarak hepsi geçiçi leke çatlak cok olmasın yeter :)
fundiiim dilekmom6 inanmıyorum bu tür hurafelere 3. Gebeliğim 3üde kız yüzümde sivilcelenme lekelenme ödem vs hiç olmadı her gören kız annenin güzelliğini alır ama sana ayrıca güzellik katmış diye söylerler
sarilale123 dilekmom6 bence doğru , oğlumda yüzümde hep sivilce çıkan ben bi tane bile çıkmadı. Şimdi kız leke sivice hepsi var
marlam dilekmom6 alakası yok bence benim erkek evet yüzüm temiz kaldı ama yeğenimin mahvoldu yüzü diğer yeğenim kıza hamile kaldığı zaman yüzü tertemiz kaldı