Mervenin Tosuncuk benm dr um biberon alma dedi valla almadm 😄 lansinoh düşünüyordum ama avent sozdırma yapıyor diye duydum çoğu yakınım avent kullanıyor. İhdiyaç duyarsan kaşıkla yada şırıngayla besleriz direk biberon alma dedi dr um ama bakalm inşallah gerek kalmaz😇
Sengulkrgz SafaMerve sorma vallaha ben 5 kurusluk biberonla buyudum😁😁😁 hayattayim damat yapim bozulmadi gaz sorunum olmamis guzel yemisim yaaa vallaha oyle diyor annem 😁😁
kbrhsyn Tosuncuk ben calma medela veya avent almayı düşünüyordum avent aldım medela nin ucu çok uzun bazı bebeklerde öğürme yapiyormus
AnnesileYavrusu Aysnrplt neden madelayı düşünüyorsunuz peki☺️Bende baktım yorumlarına çok memnun olanda var hiç memnun olmayan da var o yüzden kararsız kaldım
Aysnrplt AnnesileYavrusu her biberon için iyi yorum da var kötü yorum da ama özelliklerini okuduğumda o daha çok yattı aklıma bir de mimijumi var ikisini de yakından görüp karar vericem canım. Medela de daha az şikayet gördüm bir de
deletedmom832 Tosuncuk avent aldım iki tane cam ağır oluyormus plastik aldım bence iş görür gayet güzelllll kullanan arkadaşlarım önerdi banada 🙃
Efuli53 ozgeya ben suavinex aldım acaba dısarlardayken onunla anne sütü versem daha sonra memeyi bırakır mı 😑
ozgeya Efuli53 benim bebeğim hiç sevmedi suavinexi,emmesi akışı çok zor ve bence meme verirken kullanmayın,meme reddine sebep olacak bir ucu var.
Eymenata Tosuncuk ben 1 cam Avent 1 plastik , 1 cam Lansinoh , 1 de Plastik Dr Browns aldim deneyip gorecegiz😊
Kahramanlar Dr brown tavsiye etmem pipetin içine süt girince yağlı temizlemek gerçekten zor oluyor temizleyemeyince koku oluyor ben bu sefer chicco aldım
flybrs Lale_41 bende avent istiyorum ama cam mı yoksa pp olan mı cok kararsızım cam hem ağır hem kırılabilir deniyor
Lale_41 flybrs küçük olanı cam al büyük olanı plastik al cnm karar senin kullananlar da oldu onlardan akıl aldım her ikiside kullanışlı kolay kolay kırılmaz kuzum🤗
Gzdysr Bende chicco aldım ama bakalım henüz kullanmadık yorumlarına bakmadan aldm aslında tipini sevdim 😂