elifksbr Kızlar çocuğun odasını ne zaman ayırdınız ? Ve bunu hangi yöntemle yaptınız ? Uzun süre benim yanıma bağımlı olmasını istemiyorum sonradan kopması zor oluyor kendi küçüklüğümden biliyorum.
aslans elifksbr ilk gündüz uykusunda odasında uyuttum. 15 aylıkken de artık burası senin odan ben yan taraftayım her zaman seni duyabilirim dedim. Şimdi dört yaş olacak hiç sıkıntı yaşamadık. Ben her şeyi konuşarak anlatarak yapıyorum hiç ters tepki almadım
azra01 elifksbr kızım 3 yaşında ayni odada yatıyoruz ama oyle bana teması bağlılığı yok odasını yakında ayıracam
negna elifksbr iki yıl boyunca aynı oda da uyuduk hep beşiginde uyudu gündüz uykularında da odama getirdim beşiğinde yatırdım. İki yaşında hem sütten kestim hem odasını ayırdım. Aynı zamanda da hep aynı saatte yatırıp aynı saate uyandırdım. Şuan 8 yaşında 10da uyur 9da kalkar
MevaMomss elifksbr kızım 4 buçuk yaşında 1 buçuk 2 yaşındayken depremi yaşadık malum hala korkusu var hem onun hemde benim..Bende kara kara düşünüyprum nasıl ayıracağım diye ..Ayırmamda gerek artık çnkü 4 buçuk aylıkta gebeyim…🤷🏻♀️🥹
aslmoms Ben kızımda hiç bizle yatırmadım. Hep ayrı odası yatağı vardı. 9 yaşında hala sorumluluğunu bilir. 9 da yatar. Haftasonu geç yatar. Tabi bu onun akıllılığıda olabilir. Oğlumda nasıl olacak bilmiyorum. 9 da yatıyor dediğimde herkes hala şaşırıyor
elifksbr @aslans çok iyi yapmışsınız bende böyle 1 yaş 1 buçuk yaş sonrası ayırmak istiyorum umarım yapabilirim. Ben küçükken annemin yanından uzun süre kopamamıştım hep ağlıyordum bunu yaşamasını istemiyorum.
Zeyneplemutluluk MevaMomss benim de kızım 4 yaş olacak aynı sizin gibi bizim odamızda beşikte yatıyor kardeşi doğmadan bende ayırmak istiyorum elimden gelse yarın yapacağım ama henüz imkanımız da yok bu yüzden baza falan alamadık eşime her gün diyorum bir an önce alalım hem yatağına alışsın etsin kardeş geldi ben odadan gittim gibi olmasın diyorum ama kendim diyorum kendim duyuyorum 🙁
Hatice_00 aslmoms kucakta pıs pıs yarım dalınca koyuyorum şimdi taşınıyor ama büyüyünce nasıl kucakta pıs pıs olacak bilmiyorum
sanemozky09 Oğlum 2 yaşından beri odasında yatıyor bilinçli bi çocuk şükür saat 9 da en geç 9.30 da odasına gidip kendisi uyuyor
aslmoms Hatice_00 ben yatağına koyup direk ışığı kapatırdım. prize takılan bir ışığı var. O takıldığında anlardı ki uyku vakti.
papatiaa elifksbr ben 3 yaşını geçti hala ayıramadım yanı odası var yatırıyorum ama bi vakıtten sonra direk yanımda , kardeşim ise 6,7aylıkken uyku eğitimi aldırdı suan 1 yaşını geçti uykusu geldimi yatırıyor bıdaha kalkmıyor
papatiaa elifksbr ben 3 yaşını geçti hala ayıramadım yanı odası var yatırıyorum ama bi vakıtten sonra direk yanımda , kardeşim ise 6,7aylıkken uyku eğitimi aldırdı suan 1 yaşını geçti uykusu geldimi yatırıyor bıdaha kalkmıyor
Hatice_00 papatiaa ben guvenemedim Instagram’da var bir sürü egitmen ama faydalı olur mu acaba yedi aylık oğluma