annesininkuzusu5 Kızlar grip oldum agır geçiriyorum gözlerimi açamıyorum hamileyken içilebilen ilaç var mı acaba?
revsnnnn annesininkuzusu5 ayyy çok geçmiş olsun bende şuan yavaş yavaş hapşırmaya başladım burnum tıkanıyor gibi korkuyorum
hunilii annesininkuzusu5 ben çok ağır bir grip geçirdim maalesef ve ateşim falan da vardı mecbur antibiyotik kullandım bir de parol
Ztkn2 annesininkuzusu5 merhaba bende 12 haftalık gebeyim ağır grip geçiriyorum öksürük var her öksürdükçe bebeğe bişey olacak diye korkuyorum gripten dolayı bebeğe bişey olur mu 😔
gebeskapbulba Doktor ateş olmadığı sürece sıkıntı yok dedi bebek ateşi sevmez zaten ilaç kullansanda 1 haftada geçer kullanmassanda dedi ama gebelere uygun ilaçlarda varmış eğer çok ağırlaşırsan acilde yazarlar diye düşünüyorum
annesininkuzusu5 revsnnnn teşekkür ederim grip oldunuz mu siz de ben çok kötü oldum doktora gittim bugun antibiyotik yazdı kullanıcam onu kaç gündür uyumuyorum
aslmoms annesininkuzusu5 12 haftadan sonra eğer çok kötüyseniz özellerde parolla serum yapıyorlar. Ben aynı gün iyileşmiştim. Öncesinde yapmıyorlar
revsnnnn annesininkuzusu5 olmadım ya şükür başlamadan bitti. Gebelikte ayrıca zor oluyor ilaç kullanımı yok bebeğe bişey olur mu tedirginliği zaten hali kalmıyor insanın çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın
annesininkuzusu5 aslmoms dogrudur ben devlet hastanesine gittim antibiyotik yazdı inşallah geçer bununla ya
annesininkuzusu5 Ztkn2 yok Allahın izniyle birşey olmaz öksürmekten ama bi doktora git bence antibiyotiksiz geçniyor bu illet öksürük
Ztkn2 annesininkuzusu5 doktora gittim dediki ilk trimesterde hiçbişey yapamıyoruz dedi mecbur geçene kadar çekicen dedi
Ztkn2 annesininkuzusu5 en az 4-5 aylık olması gerekiyormış öyleyse antibiyotik ağrı kesici verebilirim dedi
annesininkuzusu5 Ztkn2 başka bi doktora daha git istersen özele falan hastalık çok artmadan Allah korusun daha kötü olur bogazların iyice abartıyolar ya insanı korkutuyolar asıl hasta olmak bebege zarar verir bence tedavi olmazsa geçmiş olsun canm
moymilka Merhaba 9 haftalık gebeyim 2 haftadır geçmeyen gribim var artık burnum sarı akmaya başladı ilaç kullanamıyorum burnum tıkalı sürekli akıyo artık bıktım doktorum serum yazdı 1000 sf içine sadece c vitamini ve prednol 20 yazdı hiç bi işe yaramadı