Kızlar şimdi şu şekilde ben 5 hafta 2 günlük hamileyim şu an. Ve cuma günü gittiğimde yani artık dün keseyi gördüler. Ve Betam o gün hani doktoruma aynı zamanda da Betay’a bakalım diyerekten kan da almıştım. Betam 2800′lerde geldi. Yani artık dün ve aynı zamanda dün de kese görüldü. Ama ben bulunduğum ilçedeki devlet hastanesine gitmiştim. Öyle bir kese göründüm acaba hani var mı diye merakımdan. Salı günü kendi özeldeki takipli doktorum hani çağırmıştı. O gün vermişti. Salı günü de oraya gideceğiz. Sizce şimdi Cumadan dört gün geçmiş olacak üzerine salı gününe kadar ya ondan dolayı. Cuma günü hani kalp atışı duyulmasa bile bebeği görme imkanımız olur mu sizce? Şimdi beta HCG olarak da baktığımızda 2800 ve aradan da dört gün geçmiş olacak. Sizce bebek görülür mü? Hani şimdi özeldeki cihazlar daha iyi. Yani buradaki devlette görüleceğini sanmam zaten de. Çünkü biliyorum bu buradaki hastanenin birazcık aletleri iyi değil. Ama sizce hani fikirlerinizi merak ediyorum. Hani ikinci gebenim ama ikinci olmasına rağmen de sanki ilk gibi aynı heyecanlıyım. Merak ediyorum.