nyra Yasafi-23 1 saate 30 olacağım. Bugün çok fazla sancım oldu kasıklardan vurup bacaklarımı bile uyuşturan bir ağrı. 2 çocuğum daha var ilk gebeliğimde oluyor muydu hatırlamadım 2.si ise sancılarım olduğu halde hissetmemiştim doğumda o yüzden ciddiyetini bilemedim. Sizlerde de oluyor mu bu şekil ağrılar normal mi 😪
Keziban Yasafi-23 29 + 5’in ama nedense yan taraflarım ağrıyor üçüncü gebelik sanırım yaş ilerledikçe hamileliklerde daha zor oluyor ya da gün içinde çok koşturmaca olduğu için dinlenmeye vakit kalmıyor
Yasafi-23 nyra benim ilk gebelikte olmadı. Bu gebeliğimde oluyo aynı dediğiniz gibi. Ara ara sancısı vuruyor hareket etmeye korkuyorum. Akıntım da değişti.
Yasafi-23 Keziban ben de çocuğa bağlıyorum. Oturamıyoruz sürekli aktifiz. Ondan mı acaba. İlkinde dinleniyoduk
mrvnr35 Yasafi-23 bizde 31 e girdik aşırı haraketli yatmalarım oturmalarım kısıtlı akıntı zaten Maaşallah diyim yani kaç çamaşır değişiyor günde saymıyorum artık ama normalmiş bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda keyfimiz yerinde Maaşallah 🥰
Yasafi-23 mrvnr35 maşallah. İyi ki sormuştum. Dr normal demiş. Rahatladım. Akıntılar da soru işareti olmuştu bende. Akıntı hafif sarı ve yoğun değil di mi? Aktığı yerde harita gibi iz bırakıyo
incilaada Yasafi-23 bende 30+ 4 kasılmalar ve akıntı çoğaldı gece uykusuzluk zirvede bel ve kasık ağrıları yoğun sanırım en zor haftalara girdik yada sadece benmi öyleyim bilmiyorum 🤷🏻♀️
sdc 30+3 akıntı fazlalığı var kramplar çok yorulma malsef ağrılarım bazen ara ara oluyor ağırlaşıyoruz hadi bakalımmm
Yasafi-23 sdc benim de aynı. Yorumlarda hepimiz aynıyız. Demek ki sağlıklıyım arkadaşım. Ben korkmuştum
semahayall Yasafi-23 31+0 , şu an çok fazla ağrı giriyor , bebek çok hareketli ve müthiş ağrılar yapıyor , hayırlısıyla sağlıkla doğursaydık inşallah
nyra Yasafi-23 bende dr uma msj attım acilden girmemi istedi ama gidemedim uyuyordu küçük olan çocuğum sonra hafifleyince yarın büyüğü kursa bırakınca gideyim bari diye düşündüm. Korku sardı biraz. Çok erken henüz korkutuyor bu tür sancılar
mrvnr35 Yasafi-23 evet o yüzden de sürekli çamaşır değişiyorum iz oluyor hep ama normal bunlar sizde rahat olun 🥰
icidisibiranne Meraaaba iyilik,güzellik heyecanla bekliyoruz bebişleri siz nasılsınız? Bu arada benim de ara ara kasılmalarım oluyor onun dışında her şey yolunda çok şükür😍(30+6)
Yasafi-23 icidisibiranne teşekkür ederiz. Aynen öyle.:)) diğer haftalara göre daha çabuk yorulma,sancısı,akıntı eklenenler.