tgba22 hamileligim 3. Ayiydi gittim agrim vardi bel karın agrisi doktor bebege bakti kalp atisi serviks uzunluga bakti uzunluk iyiydi sanci vs yoktu kan idrar aldi idrarda enfeksiyon cikti bide zaten muayne esnasinda alttan muayne ettiginde enfeksiyonun var dedi bi tane suya koyulan tablet gece iciliyordu bide fitil verdi kullandim gecmedi 23+6 da bayram sonrasi 2. Gün sabah ayaga kalkmamla birden karnima sanci girmesiyle uzandim bende rahim buyuyor sandm nebilim sanci oldugunu ayaga kalkinca azan bi sancı ondan korkun bel agrisiyla birlikte iste o gün full yattim ertesi gun sabah yine gecmeyince acile gittik kan idrar tansiyon seker sonra nst verdi nstde sancim cikti 50-70 arasi yuregim agzima geldi cunku beklemiyordum boyle bisey neyse doktor kosarak geldi yesil alandaydim ztn sanciyi gorunce bu hastane senin dogumunu yapamaz bebeginin yasama sansi var cam sakuraya git dedi sehir hastanesine bebek kuvezi olan bir yere git dedi yogun bakim unitesi yoktu neyse 1. Doz ciger gelistirici yaptilar sonra imza attjm ciktim hastaneden Oyle bisey yazdirdi ki aklim durdu anne bebek ölümüne sebep oldugunu biliyorum onayliyorum gibi bisey 1 saatte cam sakuraya gittim ciger gelistiriciden sonra sancim durmustu cok sukur ordada nstye bagladilar sancin yok dedi geri eve gonderdi eve gidip tuvalet disinda kesinlikle ayaga kalkmiyorsun ve kusana kadar su ic rahim kasilmalarin dursun diye bende oyle yaptim eve gittim uzandm sancilarm ara ara yokluyor hala kasilmam var kasilma oldukca su ictim ictimmm sonraa 10 gun gecti kasilmalarim bayaa azaldi simdide cok sukur 27+3 gün oldu belim agrisa direk uzaniyorm krnimda en udak agrida suya dadaniyorum su rahmi sakinlestiriyor neyse cok uzun oldu 😂🙏🏻