mommymon Kızlar baya şişkinliğim var şuan göğüslerim de hassaslaştı sanırım regl olacağım test vs yapmadım doğal akışında öğrenmek için ama sanırım regl olucam🥲😔
Miracle_1 mommymon benimde gecikti baya dün ilk defa göğüs hassasiyeti hissettim bende regl olacam sandım ama gelen giden yok 15 gün gecikmede yapmayı düşünüyorum
minimi25 mommymon Benimde göğüsler şişti bel ağrısı ve aşırı sinir vardı adet olucam sandım megerse hamileymişim baya şaşırmıstım 😂
mommymon minimi25 aşırı tahammülsüzte var evet sinirliyim regle yordum baya ama isterim ki bebiş olsun🤲🏻🤲🏻
sennur32 zaten adet agrısı ıle bırebır aynı ozelıkle belden kalça yayılan bır agrı oluyor ayakalara vuruyor kasık agrısı oluyor tek fark adet olmuyorsun😄
mommymon sennur32 bu sabah inanılmaz bel ağrısıyla uyandım zaten bu ay hep belim ağrıdı çalışıyorum ondandır ters yattım falan dedim ama bugün yine var doğrulamıyorum gibi
hunerg mommymon ben 😂😁 göğüs hassasiyetim olmazdı adet öncesi yumurtlama donemınden itibaren geçmeyen göğüs hassasiyeti vardı test yaptım silik çıktı dünde adet günümdü ama olmadım 😁ptesi kan verıcem işte
bestem6 hunerg bende de aynı şekilde ilişkinin üzerinden 1 hafta geçti ama bu ay yumurtlamadan itibaren hep göğüs ağrısı var normalde bu kadar erken olmaz ama bilemedim
ciceki mommymon bende bebeğimi öğrenirken adetime az kalmıştı her zaman ki adet olacağımı sanıyordum göğüslerim acıyordu çok uyku hali vardı halsizlik sonra bi anda test yapmaya karar verdim pozitif çıktı şu an 13+3 deyiz oğluşumla 🥰🥰🙏Allah sizede nasip etsin
mommymon ciceki bende regl olacağım diye düşünüyorum ama bel ağrımda fazla göğüs hassasiyeti de var şişkinlik hat safada regle uyuyor 😑 ben regl diye bekleyim belki bir mucize olur