damlaylydn Bende 16 haftada azalma görüldü doktorum direk perinotolağa yönlendirdi organlarına baktı böbrek mesane bi sıkıntı görmedi şükür ama böyle az ilerlerse 36da alıyoruz bebeği dedi ama çoğaladabilir su dedi stres yapma dedi 20.hafta da tekrar çağırdı
damlaylydn mmdli suyun az olması bebekle alakalı dedi perinotolog böbrekleri gelişmeyebilir veya idrar yolları tıkalı olduğu için yapamıyor olabilir dedi su içmenle alakası yok dedi ama ihmal de etme dedi birde ben havuç suyu içiyorum günlük o suyu çoğaltıyor diyorlar
CerkesMaria damlaylydn bende ıcıyorum ama pek bır faydası olmadı ama gelısımsel olarak bır problem yok dedı ınsan halıyle korkuyor
mmdli damlaylydn bende su azalması falan yok. Bende havuç suyu içsem zararı falan olabilirmi? Garantilemek istiyorum ilerleyen zamanlarda su azalması olmasın diye
lared CerkesMaria neyden kaynaklı oldgunu söylemediler mi plasental yetmezlik ,bebeğin böbrekleri,su gelişi vs etken . Bende hiçbiri yok niye böyle oldu anlamadım stres ettim çok o mu etkiledi acaba
damlaylydn mmdli şekeri yükseltiyor diye biliyorum eğer gebelik şekeriniz varsa sıkıntı olabilir veya suyunuzu gereksiz çoğaltabilir çünkü doktorlar fazla suyu olana havuçu yasaklıyor diye biliyorum
damlaylydn lared havuç değil zaten havuç suyu sıkıldığında liften arındığı için kan şekerini ani yükseltebiliyor o yüzden dengeli içmek gerekiyor doktorların kendisi söylüyor bunu
lared damlaylydn canım zaten gunde 2 bardak iç dedi bana Fazla içme sararırsın dedi:) yarın kontrolüm var inşallah yükselmiştir suyu
damlaylydn lared bende günde 1 bardak içiyorum bazen içine elma ya da portakal sıkıyorum afi değerimi söylememişti doktor şuan çok erken demişti zaten susuz demek için bakalım detaylı usgmde belli olur
damlaylydn lared inşAllah yaa daha cinsiyeti bile öğrenemedim göstermiyor 19 haftalık olduk su azlığı mevzusundan cinsiyeti bile aklıma getiremiyorum stres oluyor insan
damlaylydn lared valla bişey önermedi daha çok erkensin dedi 16 haftalıksın dedi Amniyon sıvısı bebeğin idrarından bu haftadan itibaren oluşuyor dedi 1 ay sonra gel dedi böyle az ilerleyen gebeliklerde var dedi sadece biraz erken alıyoruz dedi çoğaladabilir dedi detaylı usg de net konuşuruz dedi plan yaparız dedi