Merhaba kızlar doktordan eve geldim enfeksiyonum 12 çıktı antibiyotikiğe devam edeceğiz bebeğim 22 hafta iki günlük olması gerekiyormuş ama şu anda 20. haftasında su azlığından kaynaklı ölçümde de hata olabilir bebek de geriden geliyor olabilir dedi onun dışında 380 gram olmuş kendisi Kafasındaki basılık düzelmiş boyun etrafında suyu varmış açıkçası çok olumlu şeyler duymuyorum ama ben çocuğu aldırmak istemediğim için beklemek zorundalar ve takip ediyorlar beni eğer ki kilosu 1 kg’a kadar ulaşırsa en azından doğduğunda yoğun bakıma daha iyi adapte olabilirmiş ayaklarını sürekli kendine doğru çekiyormuş doğduğunda fizik tedavi görmesi gerekebilirmiş bunun yanı sıra tabii ki riskler devam ediyor ölü doğabilir ya da doğduğunda ölebilir Rabbime emanet yapacak hiçbir şeyim yok dua etmekten başka dualarınızdan başka da yapacak bir şey yok inşallah birazcık daha dayanır kızım ve ona kavuşabilirim şu anda sonsuz bir teslimiyet içindeyim açıkçası Rabbimden gelen her şeye razıyım kolay değil bu benim olursa üçüncü kaybım olacak dilerim Rabbim hiçbir kadına hiçbir evlat sahibi olmak isteyen anneye böyle şeyler yaşatmasın evlat isteyen herkesin kucağına doldursun sizlerin de evlatlarini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin sorunsuz bir şekilde ben psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorum artık toparlamak da zorlanıyorum ama elimden de başka bir şey gelmiyor zaten yatıyorum sürekli beni enfeksiyondan korumaya çalışıyorlar çünkü vücudumdaki enfeksiyon yükselirse ben zarar görebilirmişim rahim zarar görebilirmiş olanlar bundan ibaret bu arada hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim desteginizi hiçbir zaman esirgemediniz sordunuz yazdınız Allah hepinizden binlerce kez razı olsun