esselvii Kızlar yaptıranlar sonucunuz ne kadar sürede çıktı 15 gün falan oldu kan vereli e nabızı takip ediyorum hala sonuç yok hastaneyi falan mı aramam gerekiyor bilemedim sonuç çıkınca muayeneye gelirsin demişti 1 ay kadar beklemeli miyim
ciceki esselvii benim ki 1 haftada çıktı bide e nabızda hepsi çıkmıyor yarısı çıkıyor doktorunuz çıkınca araması lazım devlete mi gidiyorsunuz özelemi özeldekiler çıkınca telefonla arıyor benim ki öyle oldu devlettekileride kendin takip edicen sonrasında doktoruna göstericen
sahure11 esselvii ben çarşamba yaptırdım cuma günü çıktı bir hafta sonra çıakr demişleri ama hemen çıktı. Ultrason hemen görünüyor e nabızda kan cuma günü çıktı e nabızda görünüyor ama grafik olarak çıkan sonucu hastaneden sekreterden çıkarttım ben sonucu
melilo1607 lokmabal bende 31 martta verdim ama hala ne mesaj ne e nabızda yok. Başka doktora gittim ona sordum e nabıza düşmez hangi doktor istediyse onun ekranına düşer . Sende çıktısını yada raporunu iste dosyala elinde dursun dedi. E nabızda sadece serbest beta hcg gözüküyor ikili test sonucu falan bişey yazmıyor hiç çıktı diye 3 hafta olacak neredeyse gitsem mi doktora bilemedim
esselvii melilo1607 geçen burda birisi paylaşmıştı e nabızdan sonucu atmış 2 güne çıktı yazmıştı bende onu görünce kafam karıştı
ciceki melilo1607 tabiki hangi doktorda yaptırdıysanız oraya gitceksiniz e nabıza düşmüyor böyle şeyler gözükmez
esselvii ciceki kafam iyice karıştı kontrol için 1 ay sonrası demişti sonuç çıkmıştır o zaman gitsemde olur yani erken olmaz değil mi
esselvii ciceki bide bir ay içinde çıkar dediler kanı verirken hastane kadın doğum hastanesi fark ediyor olabilir mi acaba