Ben normal doğum yapmak istedim . Hep onun üzerine şeyler okuyup onun üzerine pilates , diyet , yürüyüşler uyguladım. 37+6 haftalık olmuştum . Nst için hastahaneye gittim . Tabi benim ağrım yok kendimi iyi hissediyorum kafamda planlamışım daha doğuma var işte alışırım diye düşünüyorum . Neyse Nst de hareket çıkmadı . Doktorum tekrar gönderdi ben tatlılar , çikolatalar , meyvasuyular tüm tuşlara bastım tekrar girdim yine hareket çıkmadı . Hocam bu defa da serum a gönderdi serum yerken bir iki hareket hissettim gibi oldu serum bitince tekrar Nst ye girdim yine hareket yok. Doktorum bu böyle olmaz riske atamayız haftanda doldu gel yarın alalım dedi .Meğer hiç hazır değil misim hocam bekleyelim bakalım tekrar dedim oda tamam akşam yine Nst ye gel dedi gittim yine hareket yok . Sabah yine gel olmazsa alalım dedi sabah gittim yine yok . Riske atamayız atmayalım dedi . Ben de tamam dedim ve sezeryana alındım . Bir girdiğimi bir de çıktığımı biliyorum . Aynı gün ayağa kalktım . Çok şükür evladımda iyiymiş uyuyormuş sadece 😄