060436 allyslife bendede şuan herhangi bir kabızlık veya mide bulantısı uyku yapmadı sabaha karşı namaza kalkıyorum içiyorum öyle şuan bir şey yaşamadım teşekkür ederim yinede
bahar616161 060436 Demir ilacını limonlu su ile içenlar var daha iyi emilim sağlıyor diye Alla alla burda bir çelişki var o zaman araştırmak gerekiyor bende limon kan sulandirir diye biliyorum bi arastiralim bakalim dogrusu neymis
060436 bahar616161 doğrusu doktora sormak kan ilacı zaten vücudun ihtiyat duyduğu kanı artırıyor limon çok saçma kulaktan dolma şeyleri yapmak saçma geliyor bana
Prensesmom_ 060436 ben gece yatmadan önce içiyorum öyle yapabilirsiniz ben de itp hastalığı var o yüzden kan hep düşük ben bu şekilde kullanıyorum
Prensesmom_ 060436 benim dediğim gibi kullanabilirsiniz ben öyle yapıyorum. Ben birde Solgar D3 kullanıyorum çok faydasını gördüm benim kan değerim PLT sayım 96 ydi şuan 120 olmuş yaklaşık 1 aydır kullanıyorum
060436 Prensesmom_ baya iyi yükselmiş doktorun verdiği takviyeleri kullanıyorum hiç ilaç sevmem zaten omega olarak ne kullanıyorsun
Prensesmom_ 060436 ocean kullanıyordum da şuan kullanmıyorum demir hapı da gyneferol kullanıyorum birde 400 mcg folik asit kullanıyorum
aslliasya 060436 sabah 8 gibi eşim işe giderken uyanıyorum başucumda hemen içiyorum tekrar yatıyorum bir kaç saat sonra uyanıp istediğimi yiyorum
beautiful_ 060436 banada geçen ay vermişti ama bunları dememişti şimdiki ilaç da öyle dedi bende gece yarısı eşim işe giderken kalkıp içtim ama yinede Sabah kalkınca mide bulantısı oldu inşaAllah geçer
060436 beautiful_ ismi ne ilacın aşko benim hiç mide bulantısı yapmadı takviye olarak ne alıyorsun başka omega 3 gibi içeriği zengin olan vitaminler oluyor hangisini kullanıyorsun
beautiful_ 060436 kuuzm Multivitamin Newday diye bir marka önerdi eczanecim Demir ilacı olarak Feramat yazmış doktorum OMEGA 3 MİNALOQ diye bir marka yazdı doktorum içeriğinde ek olarak hem c vitamini hem demir hem multivitamin var
060436 beautiful_ banada feramat verdi Vitamin olarakta Elenatal 2 kullanıyorum bende kuzum başladın mı feramata